Deze vacature is verlopen

ZZP Inkoper R&D (m/v, parttime ± 12 uur per week)

Wil jij onze innovatieprojecten helpen te versnellen met jouw inkoopervaring? Wil je naast het inkopen van nieuwe materialen ook actief meedraaien in projectteams en de teams adviseren? En wil je aankomende periode aan de slag bij een innovatief, groeiend familiebedrijf? Dan zoeken wij elkaar!

Wat ga je doen in deze rol?

In deze functie ondersteun je tijdelijk onze afdelingen R&D en Inkoop. Door jouw versterking kan onze afdeling R&D de lopende innovatieprojecten versnellen! Je gaat op zoek naar o.a. nieuwe suppliers, materialen en componenten. Je draait actief mee in projectteams en adviseert bij ontwerpkeuzes in de projectfases waarin nog niet alles vast staat. Dagelijks heb je nauw contact met de Inkopers en Engineers intern en aan de andere kant de diverse partijen extern. Je bent dus veel meer dan Inkoper alleen!

Competenties

  • Uitstekende communicatieve vaardigheden;
  • Proactieve houding en verantwoordelijkheidsgevoel;
  • Kan zowel zelfstandig als in teamverband werken;
  • Goed inschattingsvermogen en het vermogen om snel te kunnen schakelen;
  • Technisch inzicht;
  • Creatieve denkwijze en een gestructureerde werkwijze.

Do you have what it takes to be our ZZP Inkoper R&D?

Je bent een ster in onderhandelen en bent vaardig in de strategische selectie van toeleveranciers van technische producten. Verder kun je een RFQ (request for quotation) opstellen. Wanneer jij prototypes/samples hebt opgevraagd, zorg jij er altijd voor dat deze binnen de afgesproken deadlines bij ons zijn!

CV Musthaves

  • Een afgeronde HBO opleiding;
  • Relevante werkervaring is vereist, specifieke ervaring met innovatieve projecten is een pre;
  • Absolute pre is ervaring als inkoper in het technische vakgebied;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Wat kun je van ons verwachten?

Heerlijke koffie@work, een ongedwongen sfeer die past bij een familiebedrijf en fijne collega’s. Jij bent er voor ons en wij zijn er voor jou. We groeien hard en dat biedt kansen. Je geeft zelf richting aan jouw eigen ontwikkeling en wij bieden je de mogelijkheden. De standplaats van de vacature is Sliedrecht.

Over de Jong DUKE

De Jong DUKE te Sliedrecht is een innovatief familiebedrijf. Al sinds 1957 is het bedrijf succesvol in het ontwerpen, ontwikkelen, produceren en verkopen van koffie-espressomachines voor de OCS- & vendingmarkt. Met vestigingen in Nederland en de Verenigde Staten en klanten in diverse werelddelen heeft de Jong DUKE een reputatie opgebouwd als loyale, betrouwbare fabrikant van hoogwaardige designproducten met een goede performance. De organisatie kenmerkt zich door kwaliteit, innovatie, gedrevenheid en servicegerichtheid en heeft mede hierdoor een FD Gazellen Award 2016, 2017 en 2018 ontvangen.

Ga jij als ZZP Inkoper R&D bijdragen aan de versnelling van onze innovatieprojecten?

Reageer dan met jouw met motivatie en CV via het sollicitatieformulier. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Willemijn Geijzendorffer (Operations Manager R&D) via 0184-496767. We streven ernaar je binnen een week een terugkoppeling te geven naar aanleiding van je CV.

Van sollicitaties worden wij blij, van acquisitie niet.

Sollicitatieformulier

Deze vacature is verlopen