Tijdelijke tester gezocht (vakantiebaan | 24 tot 40 uur per week)

Zoek jij nog een interessante tijdelijke baan tijdens je schoolvakantie?

We maken binnen onze onderneming gebruik van bedrijfsbrede software, ook wel ERP genoemd. Binnen ons ERP systeem gebruiken we veel verschillende soorten rapporten voor intern gebruik, maar ook rapporten die naar klanten of leveranciers worden gestuurd. De software waarin onze rapporten worden gemaakt is onlangs veranderd. Hierdoor hebben we de rapporten opnieuw opgebouwd en daarom moeten deze rapporten grondig  getest worden. Denk hierbij aan inkooporders, facturen, verschillende overzichten. Jij gaat ons als tester hierbij helpen. Je vergelijkt de rapporten in de oude en de nieuwe software en beschrijft de bevindingen, zodat de ontwikkelaar deze kan aanpassen. Je bent nieuwsgierig ingesteld en signaleert verschillen dan ook snel. Je vindt het interessant om alvast een kijkje te nemen in het bedrijfsleven. Een mooi bijkomend voordeel is dan ook dat je al veel bedrijfsprocessen goed leert kennen, dit kun je dan weer mooi meenemen tijdens je studie.  

Sluiten jouw kennis en ervaring aan op onze wensen?

Zorgen dat onze rapporten kloppen dat vindt jij een leuke uitdaging. Je bent analytisch en nauwkeurig. Je bent proactief en je hebt affiniteit met computers.  

Verder vragen wij het volgende:

  • Je bent net klaar met je HAVO/VWO examen of bezig met je HBO/WO opleiding;
  • Je bent minimaal drie dagen per week beschikbaar tot het einde van de schoolvakantie (eind augustus);
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed in woord en geschrift.

Wat kun je van ons verwachten?

Kenmerkend voor J.M. de Jong Groep zijn prettige collega’s en een ongedwongen sfeer die past bij een familiebedrijf. We zijn gevestigd in een gloednieuw pand waar we over alle faciliteiten voor een fijne werkplek beschikken. Verder bieden we je:

  • Een goed salaris, pensioenregeling en reiskostenvergoeding;
  • 40 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband;
  • Vers fruit op het werk;
  • Een persoonlijk budget om te besteden aan gezondheid en vitaliteit;
  • Onbeperkt koffie uit onze eigen koffie-espressoautomaten;
  • Met regelmaat een traktatie, attentie, borrel of gezellig uitje!

Over J.M. de Jong Groep

J.M. de Jong Groep is houdster van een aantal werkmaatschappijen in Nederland, waaronder de Jong DUKE en de Jong TECHNICS. Daarnaast heeft de Jong DUKE een vestiging in de Verenigde Staten. We zijn een familiebedrijf dat meer dan 125 jaar bestaat.

Bij de Jong DUKE ontwikkelen en assembleren we koffie-espressomachines, waarbij innovatie centraal staat.

Bij de Jong TECHNICS bewerken we staal, ferro, non-ferro en kunststoffen. De collega’s hebben een uniek expertiseniveau op het gebied van machinale verspaning, constructiewerk en plaatbewerking.

Word jij onze nieuwe tester?

Reageer dan met jouw motivatie en CV via het sollicitatieformulier. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ivo van Hassel (Manager IT) via 0184-209767.

Tags: tijdelijk, tester, tijdelijke tester, vakantiebaan

Sollicitatieformulier

Please check the recaptcha