Deze vacature is verlopen

Technisch Supportmedewerker & Trainer (m/v, 32-40 uur per week)

Service en ondersteuning leveren aan onze klanten, daar haal je voldoening uit. Ondersteuning bieden op technisch gebied vind je nog leuker, omdat dat je achtergrond is. Herken je jezelf hierin? Dan is dit misschien wel je nieuwe baan!

Dit ga je doen als Technisch Supportmedewerker & Trainer

 • Samen met je Technisch Support collega’s zorg je ervoor dat onze klanten met plezier bellen en verras je ze met net die extra service.
 • Je bent het visitekaartje van onze organisatie in zowel binnen- als buitenland.
 • Je geeft technische uitleg aan de telefoon en per mail die zo goed is, dat je ook trainingen en demonstraties kunt geven aan de monteurs van onze klanten.
 • Je vindt het leuk om aan onze koffiemachines te sleutelen wanneer nodig en om ze te testen zodat onze klanten nog blijer worden van onze machines!

Ben jij degene die we zoeken?

Als Technisch Supportmedewerker & Trainer heb je een technische achtergrond en ben je sociaal vaardig. Je bent bereid om je talenkennis indien nodig uit te breiden. Wij vergoeden uiteraard de noodzakelijke taalcursus.

Dit kun je van ons verwachten

Kenmerkend voor de Jong DUKE zijn prettige collega’s en een ongedwongen sfeer die past bij een familiebedrijf. Naast leuke bedrijfsuitjes, vieren we regelmatig onze interne en externe successen. We hopen dan ook dat je niet al te allergisch bent voor gebak :). We groeien hard en dat biedt kansen. Je geeft zelf richting aan jouw eigen ontwikkeling en wij bieden je de mogelijkheden. De standplaats van de vacature is Sliedrecht.

 • Een goed salaris, pensioenregeling en reiskostenvergoeding;
 • 40 vakantiedagen;
 • Een opleidingsbudget dat je in overleg kunt benutten;
 • Mogelijkheid om te CrossFitten met je collega’s;
 • Dagelijks vers fruit;
 • Informele werksfeer;
 • Onbeperkt heerlijke koffie uit onze eigen geproduceerde koffiemachines.

Over de Jong DUKE

De Jong DUKE te Sliedrecht is een innovatief familiebedrijf. Al sinds 1957 is het bedrijf succesvol in het ontwerpen, ontwikkelen, produceren en verkopen van koffie-espressomachines voor de Kantoor & vendingmarkt. Met vestigingen in Nederland en de Verenigde Staten en klanten in diverse werelddelen heeft de Jong DUKE een reputatie opgebouwd als loyale, betrouwbare fabrikant van hoogwaardige designproducten met een goede performance. De organisatie kenmerkt zich door kwaliteit, innovatie, gedrevenheid en servicegerichtheid en heeft mede hierdoor een FD Gazellen Award 2016, 2017 en 2018 ontvangen.

Ga jij als Technisch Supportmedewerker & Trainer bijdragen aan de verdere klanttevredenheid van de Jong DUKE?

Reageer dan met jouw met motivatie en CV via het sollicitatieformulier. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Arjan van Zwienen (Teamleider Technical Support) via 0184-496767.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Sollicitatieformulier

Deze vacature is verlopen