Deze vacature is verlopen

Teamleider R&D | Pre development & research (32-40 uur per week)

Wat ga je doen in deze functie?

Je gaat technisch inhoudelijk leidinggeven aan de research & pre development tak van onze R&D afdeling, waar we werken aan de ontwikkeling van koffie-espressoapparatuur voor de internationale OCS- & vendingmarkt, voor onze vestigingen in Nederland en de Verenigde Staten.

Je bent verantwoordelijk voor het aansturen, motiveren, inspireren en coachen van het team en creëert een optimaal werkklimaat. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van, bewaken van de voortgang en rapporteren over de projecten en activiteiten van de R&D roadmap binnen de gestelde kaders met betrekking tot tijd, geld en kwaliteit met de focus op research & pre development. Het team dat je ondersteunt met de projecten zijn 10 tot 15 gepassioneerde, technische professionals van verschillende disciplines. Je team bestaat uit twee delen: een deel is bezig met de ontwikkeling van de nieuwe machine en wordt aangestuurd door een project manager waarmee je nauw samenwerkt, aan het ander deel geef je zelf dagelijks leiding en heeft de focus op research en andere (kleinere) projecten. 

De organisatie én de R&D organisatie zijn volop in beweging. De rol van teamleider R&D is nog nieuw en de organisatie is een mooie groei aan het doormaken. Daardoor is er naast veel ruimte voor creativiteit en groots denken in de functie, veel ruimte voor eigen inbreng en kun je jouw nieuwe functie verder vorm gaan geven om optimaal waarde toe te voegen aan de organisatie.

Je werkt veel samen met je twee collega R&D teamleiders die zich focussen op software ontwikkeling en current products. Je rapporteert aan de R&D manager.

Ben jij de persoon waar wij naar op zoek zijn?

Jij hebt zin om deze uitdaging aan te gaan en samen met het team een belangrijke bijdrage te gaan leveren aan onze innovaties. Je kunt conceptueel en abstract denken, hebt lef en bent kritisch. Je wil werken in een bedrijf waar iets gemaakt wordt en bent trots als je de producten waaraan je hebt meegewerkt over de productiebaan ziet rollen. Met je enthousiasme weet je je teamleden aan te steken. In je werk houd je altijd rekening met op tijd, tegen de juiste kwaliteit en de juiste prijs leveren. Vanzelfsprekend krijg je energie van leidinggeven aan een team van professionals en samenwerken met je collega teamleiders.

Sluit jouw kennis en ervaring aan op onze wensen?

 • Een afgeronde technische HBO/WO opleiding, je bent een senior op technisch gebied;
 • Enige ervaring in een leidinggevende functie op een R&D afdeling óf de wens deze stap te maken;
 • Achtergrond in project management is een pré;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Wat kun je van ons verwachten?

Kenmerkend voor de Jong DUKE zijn prettige collega’s en een ongedwongen sfeer die past bij een familiebedrijf. We zijn gevestigd in een gloednieuw pand waar we over alle faciliteiten beschikken voor een fijne werkplek. De R&D afdeling is innovatiegericht. Je krijgt veel vrijheid en er is veel ruimte voor creativiteit. Verder bieden we je:

 • Een goed salaris, pensioenregeling en reiskostenvergoeding;
 • 40 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband;
 • Flexibele werktijden en de mogelijkheid deels thuis te werken;
 • Vers fruit op het werk;
 • Een ruim opleidingsbudget;
 • De mogelijkheid om een fiets te leasen via het werk;
 • Een persoonlijk budget om te besteden aan gezondheid en vitaliteit;
 • Onbeperkt koffie uit onze eigen koffie-espressoautomaten;
 • Met regelmaat een traktatie, attentie, borrel of gezellig uitje!

Over de Jong DUKE

De Jong DUKE te Sliedrecht is een innovatief familiebedrijf. Al sinds 1957 is het bedrijf succesvol in het ontwerpen, ontwikkelen, produceren en verkopen van koffie-espressomachines voor de OCS- & vendingmarkt. Met vestigingen in Nederland en de Verenigde Staten en klanten in diverse werelddelen heeft de Jong DUKE een reputatie opgebouwd als loyale, betrouwbare fabrikant van hoogwaardige designproducten met een goede performance. De organisatie kenmerkt zich door kwaliteit, innovatie, gedrevenheid en servicegerichtheid.

Kom jij ons team versterken?

Reageer dan met jouw motivatie en CV via het sollicitatieformulier. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Arthur van Beek (R&D manager) via 0184-209767.

Sollicitatieformulier

Please check the recaptcha
Deze vacature is verlopen