Deze vacature is verlopen

Sustainability manager (32 tot 40 uur per week)

Wat ga je doen?

Je wordt onze expert op het gebied van duurzaamheid binnen de organisatie, een familiebedrijf waar rentmeesterschap een van de kernwaarden is. Je neemt het voortouw bij het verder vormgeven van ons ambitieuze duurzaamheidsprogramma ACT2. Dit omvat duurzaamheid zowel op organisatie- als op productniveau. Ook ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van het programma, waarbij je zelf inhoudelijk met diverse onderwerpen aan de slag gaat en voor andere thema’s een coördinerende rol vervult.

Als organisatie doen we al veel op het gebied van duurzaamheid. We zijn gevestigd in een gloednieuw pand waar we energieneutraal produceren, hebben een refurbishment afdeling en maken veel gebruik van gerecycled materiaal in de producten. De mensen die bij ons werken, vinden duurzaamheid een belangrijk thema.

Met de komst van de CSRD wetgeving wordt het jouw verantwoordelijkheid dat we als organisatie voldoen aan de rapportage-eisen. Naast het voldoen aan de rapportageplicht, kun je je met impactvolle zaken bezig houden. Het ACT2 programma gaat namelijk een stap verder dan de wetgeving. Je krijgt daarom de ruimte om je te laten inspireren en onze collega’s in Amerika mee te nemen in onze ambitie.

In deze functie werk je met alle verschillende afdelingen samen, van finance voor rapportages tot marketing voor externe uitingen en research & development om mee te denken over technische ontwikkelingen. Je rapporteert aan de algemeen directeur.

Ben jij de persoon waar wij naar op zoek zijn?

Je bent een zelfstarter die energie krijgt van een ambitieus duurzaamheidsprogramma en het verder vormgeven hiervan. Je hebt een groen hart en kunt ook zaken praktisch benaderen. Je hecht waarde aan het nauwkeurig opleveren van rapportages en voldoen aan wettelijke plichten en neemt hiervoor de tijd. Je bent communicatief sterk en kunt mensen uit de hele organisatie meenemen door jouw overtuigingskracht.

Sluit jouw kennis en ervaring aan op onze wensen?

 • Afgeronde HBO opleiding;
 • Meerdere jaren werkervaring in een vergelijkbare of relevante functie;
 • Affiniteit met technische producten;
 • Ervaring met het leiden van organisatie brede projecten;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.  

Wat kun je van ons verwachten?

Kenmerkend voor de Jong DUKE zijn prettige collega’s en een ongedwongen sfeer die past bij een familiebedrijf. We zijn gevestigd in een gloednieuw duurzaam pand waar we over alle faciliteiten beschikken voor een fijne werkplek. Verder bieden we je:

 • Een goed salaris, pensioenregeling en reiskostenvergoeding;
 • 40 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband;
 • Flexibele werktijden en de mogelijkheid deels thuis te werken;
 • Vers fruit op het werk;
 • Een ruim opleidingsbudget;
 • Een persoonlijk budget om te besteden aan gezondheid en vitaliteit;
 • De mogelijkheid een fiets te leasen via het werk;
 • Onbeperkt koffie uit onze eigen koffie-espressoautomaten;
 • Met regelmaat een traktatie, attentie, borrel of gezellig uitje!

Over de Jong DUKE

De Jong DUKE te Sliedrecht is een innovatief familiebedrijf. Al sinds 1957 is het bedrijf succesvol in het ontwerpen, ontwikkelen, produceren en verkopen van koffie-espressomachines voor de OCS- & vendingmarkt. Met vestigingen in Nederland en de Verenigde Staten en klanten in diverse werelddelen heeft de Jong DUKE een reputatie opgebouwd als loyale, betrouwbare fabrikant van hoogwaardige designproducten met een goede performance. De vier kernwaarden van de organisatie zijn rentmeesterschap, samenwerking, betrouwbaarheid en innovatie.

Kom jij onze organisatie versterken?

Reageer dan met jouw motivatie en CV via het sollicitatieformulier. Voor meer informatie kun je contact opnemen met onze HR afdeling via 0184-209767. Bij inhoudelijke vragen kun je via hetzelfde telefoonnummer contact opnemen met Rob Bastinck (Algemeen directeur).

Tags: vacature sustainability manager, vacature sustainability officer, vacature adviseur duurzaamheid, vacature duurzaamheidsadviseur

Sollicitatieformulier

Please check the recaptcha
Deze vacature is verlopen