Meeloopstage marketing & communicatie

Wat ga je doen als marketing & communicatie stagiair?

In samenwerking met de Marketing & communicatie manager ga je werken aan de vernieuwing van het de Jong DUKE merk! We ontwerpen en assembleren innovatieve en kwalitatief hoogwaardige koffie-espresso automaten en daarover willen we communiceren. Tijdens deze meeloopstage ga je je bezig houden met diverse marketing- en communicatiewerkzaamheden, zoals het meehelpen opzetten van de nieuwe website(s), social media kalender, ontwikkelen van nieuwe brochures, mede-organisatie van internationale beurzen, updaten van een marketingportal en interne communicatie.  Ook voor onze vestiging in de Verenigde Staten is de afdeling verantwoordelijk.

Ben jij de persoon waar wij naar op zoek zijn?

Goed communiceren zit in jouw natuur. Je kunt zelfstandig activiteiten oppakken en je bent goed in teksten schrijven en je kunt nauwkeurig werken. Het is een stageplek met veel vrijheid en zelfstandigheid!

Sluit jouw kennis en ervaring aan op onze wensen?

  • HBO werk- en denkniveau in de richting van marketing & communicatie;
  • Stageplek vanaf september 2024;
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal beide uitstekend.

Wat kun je van ons verwachten?

Kenmerkend voor de Jong DUKE zijn prettige collega’s en een ongedwongen sfeer die past bij een familiebedrijf.

We werken in een fijne sfeer met z’n allen aan innovatieve, technisch en kwalitatief hoogwaardige koffie-espresso automaten. We zijn gevestigd in een gloednieuw duurzaam pand waar we over alle faciliteiten beschikken voor een fijne werkplek. Verder bieden we je:

  • Een nette stagevergoeding;
  • Goede begeleiding;
  • Vers fruit op het werk;
  • Goede koffie uit onze eigen koffie-espressoautomaten;
  • Kantoor op loopafstand van een treinstation.

Over de Jong DUKE

De Jong DUKE te Sliedrecht is een innovatief familiebedrijf. Al sinds 1957 is het bedrijf succesvol in het ontwerpen, ontwikkelen, produceren en verkopen van koffie-espressomachines voor de zakelijke markt. Met vestigingen in Nederland en de Verenigde Staten en klanten in diverse werelddelen heeft de Jong DUKE een reputatie opgebouwd als loyale, betrouwbare fabrikant van hoogwaardige designproducten met een goede performance. De organisatie kenmerkt zich door kwaliteit, innovatie, gedrevenheid en servicegerichtheid.

Wil jij onze mooie organisatie nog meer op de kaart zetten?

Reageer dan met jouw motivatie en CV via het sollicitatieformulier. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Hestia Bosman (Marketing & communicatie manager) via 0184-209767.

Tags: vacature meewerkstage marketing - vacature meewerkstage communicatie - stage marcom - meewerkstage marcom - HBO stage marketing - HBO stage communicatie

Sollicitatieformulier

Please check the recaptcha