Stage | Afstudeerstage | Data analyse

Dit ga je doen als stagiair/afstudeerder data analyse

Steeds meer koffiemachines zijn met het internet verbonden, en genereren data. Deze data is onder andere geschikt om onze koffiemachines nog betrouwbaarder te maken, bijvoorbeeld met behulp van predictive maintenance.

Predictive maintenance is reeds mogelijk op basis van beschikbare data, maar als stagiair/afstudeerder zal je gaan onderzoeken met welke sensoren deze dataset uit te breiden is, om een nog beter beeld te krijgen van de  conditie van diverse componenten in de machine.

Een stage/afstudeeropdracht zal in overleg met de kandidaat worden geformuleerd, en zal er grofweg als volgt uitzien: onderzoeken geschikte sensoren op basis van literatuur en testen, gevolgd door het uitwerken van een kansrijk concept, resulterend in een fysiek prototype en een analyse van de gegenereerde data, bij voorkeur met AI.

Zoeken we jou?

Ben jij een student met een gevoel voor techniek en een interesse in data analyse, dan is deze opdracht voor jou interessant!

Sluit jouw kennis en ervaring aan op onze wensen?

  • Goed begrip van mechanica;
  • Ervaring met het analyseren van data;
  • Bekend met AI, machine learning en deep learning.

Wat kun je van ons verwachten?

Kenmerkend voor de Jong DUKE zijn prettige collega’s en een ongedwongen sfeer die past bij een familiebedrijf.

  • Een nette stagevergoeding;
  • Goede begeleiding;
  • Kantoor op loopafstand van een treinstation;
  • Goede faciliteiten en voldoende budget voor het maken van prototypes en het doen van onderzoek.

Over de Jong DUKE

De Jong DUKE te Sliedrecht is een innovatief familiebedrijf. Al sinds 1957 is het bedrijf succesvol in het ontwerpen, ontwikkelen, produceren en verkopen van koffie-espressomachines voor de OCS- & vendingmarkt. Met vestigingen in Nederland en de Verenigde Staten en klanten in diverse werelddelen heeft de Jong DUKE een reputatie opgebouwd als loyale, betrouwbare fabrikant van hoogwaardige designproducten met een goede performance. De organisatie kenmerkt zich door kwaliteit, innovatie, gedrevenheid en servicegerichtheid.

Zoek jij een uitdagende opdracht met ruimte voor eigen initiatief?

Reageer dan met jouw motivatie en CV via het sollicitatieformulier. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Tom Reijnders (Project Manager R&D) via 0184-209767.

Sollicitatieformulier

Please check the recaptcha