Deze vacature is verlopen

Refurbishment medewerker (32 tot 40 uur per week)

Wat ga je doen als refurbishment medewerker?

In deze functie ga je aan de slag om eerder door ons geassembleerde koffie-espressoautomaten een tweede leven te geven: je gaat deze samen met je collega’s refurbishen. Op het moment dat automaten bij ons binnenkomen, moeten ze een serieuze opknapbeurt krijgen voordat ze terug gaan naar onze klant. De kwaliteit van de automaat moet namelijk van zodanig niveau zijn dat de automaat de komende jaren inzetbaar blijft voor gebruik. De werkzaamheden die je samen met je collega’s gaat uitvoeren, zijn:

 • Demonteren van de automaten;
 • Intensief reinigen van de automaten;
 • Beoordelen of, en zo ja welke onderdelen moeten worden vervangen;
 • Onderdelen vervangen als dit nodig is;
 • Volledig monteren/assembleren van de automaat tot een compleet werkende, zo goed als nieuwe, automaat.

Vervolgens wordt de automaat getest door een collega, wordt deze verpakt als een nieuwe automaat en is het product gereed voor de klant. De collega’s met wie je gaat werken zijn behulpzaam, enthousiast en hebben door jarenlange ervaring heel veel kennis over onze producten. Samen met het team zorg je ervoor dat onze klant de koffie-espressoautomaat weer een aantal jaar in gebruik kan nemen. De teamleider refurbishment wordt je leidinggevende.

Ben jij de persoon waar wij naar op zoek zijn?

Je hebt een uitstekend gevoel voor techniek en hecht waarde aan duurzaamheid. Thuis ben jij degene die de huishoudelijke apparaten uit elkaar haalt en repareert, zodat deze nóg een periode kan worden gebruikt. Je bent enthousiast, collegiaal, serieus en werkt heel nauwkeurig. Je kunt zowel zelfstandig als goed in teamverband werken. Ook heb je een goede beheersing van de Nederlandse taal.

Wat kun je van ons verwachten?

Kenmerkend voor de Jong DUKE zijn prettige collega’s en een ongedwongen sfeer die past bij een familiebedrijf. We zijn gevestigd in een gloednieuw pand waar we over alle faciliteiten voor een fijne werkplek beschikken. Verder bieden we je:

 • Een goed salaris, pensioenregeling en reiskostenvergoeding; 
 • 40 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband;
 • Informele werksfeer;
 • Vers fruit op het werk;
 • Een persoonlijk budget om te besteden aan gezondheid en vitaliteit;
 • Onbeperkt koffie uit onze eigen koffie-espressoautomaten.

Als het weer mogelijk is, kun je met regelmaat een traktatie, attentie, borrel of gezellig uitje verwachten!

Over de Jong DUKE

De Jong DUKE te Sliedrecht is een innovatief familiebedrijf. Al sinds 1957 is het bedrijf succesvol in het ontwerpen, ontwikkelen, produceren en verkopen van koffie-espressomachines voor de OCS- & vendingmarkt. Met vestigingen in Nederland en de Verenigde Staten en klanten in diverse werelddelen heeft de Jong DUKE een reputatie opgebouwd als loyale, betrouwbare fabrikant van hoogwaardige designproducten met een goede performance. De organisatie kenmerkt zich door kwaliteit, innovatie, gedrevenheid en servicegerichtheid.

Werk jij binnenkort mee aan het tweede leven van onze koffie- espressoautomaten?

Reageer dan met jouw motivatie en CV via het sollicitatieformulier. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Stefan van der Stelt (Teamleider refurbishment) via 0184-209767.

 

Tags: productie, assemblage, repareren, reparatie, reviseren, duurzaam, duurzame oplossing, monteren, demonteren, montage, assembleren, technisch, technicus, techniek, reparateur, monteur

Sollicitatieformulier

Please check the recaptcha
Deze vacature is verlopen