Quality project lead engineer (32 tot 40 uur per week)

Wat ga je doen in deze functie?

In deze nieuwe rol ga je kwaliteit borgen binnen de R&D projecten. Je zorgt ervoor dat de juiste keuzes worden gemaakt ten aanzien van de ontwikkelingen, dat daardoor in de juiste volgorde aan de juiste dingen wordt gewerkt waardoor er structureel technische risico’s worden afgebouwd. Je stelt de juiste, prikkelende vragen, waardoor je collega’s scherp houdt, je het overzicht over de lopende ontwikkelprojecten hebt en waarborgt dat wordt voldaan aan het hoge kwaliteitsniveau.

Met jouw werk heb je directe impact op de mate van kwaliteit van het opgeleverde werk aan het eind van de ontwikkeling. Daarnaast heb je een belangrijke rol in het behouden van het totaaloverzicht van de ontwikkelvoortgang van de verschillende R&D projecten. Je ziet erop toe dat alle relevante data actueel en inzichtelijk is op ieder moment.

Na afronding van een project kun je samen met de projectleider, lead engineer en engineers terugkijken op een geslaagde ontwikkeling die voldoet aan onze kwaliteitseisen. Het meeste contact heb je met de projectleiders en de lead engineers. Je ondersteunt hen door focus te bieden en biedt de organisatie technisch inzicht in de voortgang van projecten. Het is een uitdagende functie waar je van grote waarde kunt zijn én de vrijheid hebt om de nieuwe rol verder vorm te geven.

Ben jij de persoon waar wij naar op zoek zijn?

Je staat stevig in je schoenen, bent een doorzetter en je straalt vertrouwen uit. Het is aan jou om vragen te blijven stellen, zodat je kunt garanderen dat de juiste keuzes worden gemaakt. Dit doe je op zo’n manier dat je collega’s scherp blijven, de meerwaarde van jouw vragen zien en het daardoor fijn vinden om met je samen te werken. Communicatief ben je heel sterk. Je weet de verbinding te leggen tussen de uitdagingen van de lead engineer en de wensen van de opdrachtgever.

Sluit jouw kennis en ervaring aan op onze wensen?

 • HBO / WO werk- en denkniveau met technisch, analytische achtergrond;
 • Ruime werkervaring in soortgelijke of relevante functie;
 • Affiniteit met techniek en werken in een maakbedrijf;
 • Kennis van DFSS methodologie;
 • Kunnen werken met een 3D CAD systeem, bij voorkeur PTC Creo Parametric, is een pre;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Wat kun je van ons verwachten?

Kenmerkend voor de Jong DUKE zijn prettige collega’s en een ongedwongen sfeer die past bij een familiebedrijf. We zijn gevestigd in een gloednieuw pand waar we over alle faciliteiten beschikken voor een fijne werkplek. Verder bieden we je:

 • Een goed salaris, pensioenregeling en reiskostenvergoeding;
 • 40 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband;
 • Flexibele werktijden en de mogelijkheid deels thuis te werken;
 • Vers fruit op het werk;
 • Een ruim opleidingsbudget;
 • De mogelijkheid om een fiets te leasen via het werk;
 • Een persoonlijk budget om te besteden aan gezondheid en vitaliteit;
 • Onbeperkt koffie uit onze eigen koffie-espressoautomaten;
 • Met regelmaat een traktatie, attentie, borrel of gezellig uitje!

Over de Jong DUKE

De Jong DUKE te Sliedrecht is een innovatief familiebedrijf. Al sinds 1957 is het bedrijf succesvol in het ontwerpen, ontwikkelen, produceren en verkopen van koffie-espressomachines voor de OCS- & vendingmarkt. Met vestigingen in Nederland en de Verenigde Staten en klanten in diverse werelddelen heeft de Jong DUKE een reputatie opgebouwd als loyale, betrouwbare fabrikant van hoogwaardige designproducten met een goede performance. De organisatie kenmerkt zich door kwaliteit, innovatie, gedrevenheid en servicegerichtheid.

Kom jij ons team versterken?

Reageer dan met jouw motivatie en CV via het sollicitatieformulier. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Arthur van Beek (Manager development) via 0184-209767.

Sollicitatieformulier

Please check the recaptcha