Productie coördinator (32 tot 40 uur per week)

Wat ga je doen in deze functie?

Als productie coördinator speel je een sleutelrol tussen de productieafdeling en de R&D afdeling. Het is aan jou te zorgen voor een soepele overgang van een nieuw of aangepast productontwerp naar een vrijgegeven productieproces. Hiervoor heb je veel overleg met de projectmanagers R&D. Daarbij ben jij verantwoordelijk voor het opstellen van risicoanalyses per productimplementatie, het plannen van proto-series en controle op de beschikbaarheid van hulpmiddelen en werkinstructies. Zo zorg je ervoor dat de productieafdeling klaar is om te gaan werken met het nieuwe of aangepaste productontwerp op het moment dat het productontwerp daar ook klaar voor is.

De Jong DUKE staat aan het begin van een aantal mooie uitdagingen waar jij als productie coördinator een belangrijke rol in gaat spelen. Zo willen we een start maken met het modulair bouwen van onze koffie-espressomachines en mogelijke problemen bij het assembleren al in de ontwerpfase voorkomen door te gaan werken volgens het Design for Six Sigma principe (DfSS).

Je werkt nauw samen met de productie engineer. Jullie vullen elkaar aan en benutten elkaars talenten. De coördinator is het aanspreekpunt die verbindt, de engineer is het creatieve brein. Samen zorgen jullie ervoor dat de productieafdeling zo optimaal mogelijk de koffie-espressomachines kan produceren. Jullie focus ligt op het continu verbeteren van de assemblage.

Daarnaast ben je één van de collega’s die betrokken is bij het oplossen van complexe productieverstoringen. Gezamenlijk bespreken jullie het probleem en vinden jullie de route naar een oplossing.

Het team waar je in terecht komt is een klein, informeel en rustig team. Met jou erbij is het een team van zes personen. Je rapporteert aan de teamleider werkvoorbereiding.

Ben jij de persoon waar wij naar op zoek zijn?

Je haalt voldoening uit het zo optimaal mogelijk inregelen van de assemblage van onze koffie-espressomachines. Je bent een verbinder en staat stevig in je schoenen. Je kunt goed communiceren, luisteren en plannen. Je gaat gestructureerd en nauwkeurig te werk en gaat zelfstandig aan de slag.

Sluit jouw kennis en ervaring aan op onze wensen?

 • Afgeronde technische HBO opleiding;
 • Minimaal vijf jaar werkervaring in een relevante functie in een productie omgeving;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Wat kun je van ons verwachten?

Kenmerkend voor de Jong DUKE zijn prettige collega’s en een ongedwongen sfeer die past bij een familiebedrijf. We zijn gevestigd in een gloednieuw pand waar we over alle faciliteiten beschikken voor een fijne werkplek. Verder bieden we je:

 • Een goed salaris, pensioenregeling en reiskostenvergoeding;
 • 40 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband;
 • Flexibele werktijden;
 • Vers fruit op het werk;
 • Een ruim opleidingsbudget;
 • Een persoonlijk budget om te besteden aan gezondheid en vitaliteit;
 • Onbeperkt koffie uit onze eigen koffie-espressoautomaten;
 • Met regelmaat een traktatie, attentie, borrel of gezellig uitje!

Over de Jong DUKE

De Jong DUKE te Sliedrecht is een innovatief familiebedrijf. Al sinds 1957 is het bedrijf succesvol in het ontwerpen, ontwikkelen, produceren en verkopen van koffie-espressomachines voor de OCS- & vendingmarkt. Met vestigingen in Nederland en de Verenigde Staten en klanten in diverse werelddelen heeft de Jong DUKE een reputatie opgebouwd als loyale, betrouwbare fabrikant van hoogwaardige designproducten met een goede performance. De organisatie kenmerkt zich door kwaliteit, innovatie, gedrevenheid en servicegerichtheid.

Kom jij ons team versterken?

Reageer dan met jouw motivatie en CV via het sollicitatieformulier. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marco Vigelius (Teamleider werkvoorbereiding) via 0184-209767.

Tags: vacature productie coordinator – vacature productie coordinator - vacature productie engineer – vacature production engineer – vacature process engineer

Sollicitatieformulier

Please check the recaptcha