Deze vacature is verlopen

Productie coördinator (m/v, 32 tot 40 uur per week)

Wat ga je doen als productie coördinator?

Als productie coördinator heb je een veelzijdige functie. Je bent veel op de productievloer te vinden en je onderzoekt waar mogelijkheden liggen om het productieproces te optimaliseren. Naast het onderzoeken, bereid je de door jou gevonden procesoptimalisaties ook tot in de puntjes voor, zodat de implementatie soepel verloopt en de productie de wijziging ook als verbetering ervaart.

Naast veel contact met productie verbind je ook de productie met de R&D afdeling. Het is aan jou te zorgen voor een soepele overgang van een nieuw of aangepast productontwerp vanuit onze afdeling R&D naar een vrijgegeven productieproces. Hiervoor heb je veel overleg met de projectmanagers R&D. Daarbij ben jij verantwoordelijk voor het opstellen van risico analyses per productimplementatie, het plannen van proto-series en controle op de beschikbaarheid van hulpmiddelen en werkinstructies. Zo zorg je ervoor dat de productieafdeling klaar is om te gaan werken met het nieuwe of aangepaste productontwerp op het moment dat het productontwerp daar ook klaar voor is. Daarnaast ben je het aanspreekpunt bij complexe productieverstoringen. Op zo’n moment is het aan jou een team van collega’s met de benodigde kennis en vaardigheden te vormen, het probleem te bespreken en de route naar een oplossing te coördineren. Indien nodig, maak je een 8D rapport van de situatie.

Het team waar je in terecht komt is een klein, informeel en rustig team. Met jou erbij is het een team van vier. Om die reden doe je ook kennis op over de taken van onze productieplanner en wanneer nodig zal je hem vervangen wanneer hij afwezig is. Je rapporteert aan de teamleider werkvoorbereiding.

Over de Jong DUKE

De Jong DUKE in Sliedrecht is een innovatief familiebedrijf. Al sinds 1957 zijn we succesvol in het ontwerpen, ontwikkelen, produceren en verkopen van koffie-espressomachines voor de OCS- & vendingmarkt. Met vestigingen in Nederland en de Verenigde Staten en klanten in diverse werelddelen heeft onze organisatie een reputatie opgebouwd als loyale, betrouwbare fabrikant van hoogwaardige designproducten met een goede performance. De organisatie kenmerkt zich door kwaliteit, innovatie, gedrevenheid en servicegerichtheid.

Waar zijn we naar op zoek?

  • Je hebt HBO of MBO+ werk- en denkniveau en technische kennis;
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
  • Je werkt gestructureerd en kunt goed plannen;
  • Je hebt ervaring in een soortgelijke functie in een productieomgeving;
  • Je kunt goed communiceren en staat stevig in je schoenen.

Wat kun je van ons verwachten?

Kenmerkend voor de Jong DUKE zijn prettige collega’s en een ongedwongen sfeer die past bij een familiebedrijf. In je inwerkperiode ga je veel meelopen op de afdelingen waar je veel contact mee gaat hebben.

  • Een goed salaris, pensioenregeling en reiskostenvergoeding;
  • 40 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband;
  • Informele werksfeer;
  • Onbeperkt koffie uit onze eigen ontworpen koffiemachines.

Ga jij als productie coördinator een positieve bijdrage leveren aan ons productieproces?

Reageer dan met jouw motivatie en CV via het sollicitatieformulier. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marco Vigelius (teamleider werkvoorbereiding) via vigelius@dejongduke.nl of 0184-209767.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Sollicitatieformulier

Deze vacature is verlopen