Deze vacature is verlopen

Procurement manager (32 tot 40 uur per week)

Wat ga je doen?

Je geeft leiding aan de twee inkoopteams in Nederland en de Verenigde Staten, met wie je samen verantwoordelijk bent voor optimale beschikbaarheid van de vele verschillende componenten die nodig zijn voor de productie van onze koffie-espressomachines. Je zorgt ervoor dat de inkoopstrategie op ieder moment aansluit op de klantbehoefte, de bedrijfsstrategie en speelt actief in op fluctuaties in de markt. Naast je leidinggevende rol lever je zelf ook een belangrijke inhoudelijke bijdrage. Je  selecteert en onderhandelt met belangrijke leveranciers en verbetert het inkoopproces.

De organisatie heeft heldere, ambitieuze doelstellingen voor de lange termijn waar we je graag meer over vertellen. Binnen deze doelstellingen kun je jouw richting bepalen en mooie projecten gaan leiden. Je krijgt veel vrijheid om het inkoopproces van de organisatie op een uniforme wijze verder te professionaliseren en hiermee een grote bijdrage te leveren aan het resultaat van de organisatie.

De teams bestaan samen uit zeven betrokken medewerkers, met veel kennis en ervaring waar je op kunt bouwen. Je gaat veel samenwerken met de managers die verantwoordelijk zijn voor operations en staat in nauw contact met sales en R&D om de klantbehoefte continu door te vertalen naar de behoefte aan componenten. Je hebt veel internationale contacten, reist met enige regelmaat af naar onze vestiging in de Verenigde Staten en rapporteert aan de algemeen directeur.

Ben jij de persoon waar wij naar op zoek zijn?

Je bent meer dan een goede inkoper en vooral een echte manager. Je bent in staat om mensen samen te brengen en resultaten te boeken. Je kunt strategisch denken en handelen en gaat altijd voor de lange termijn, net als wij met onze medewerkers, klanten en leveranciers. Je bent een ervaren onderhandelaar met uitstekende communicatieve vaardigheden op verschillende niveaus. Een functie met een mix van strategisch denken en zelf meewerken spreekt jou aan.

Sluit jouw kennis en ervaring aan op onze wensen?

 • Afgeronde HBO/WO opleiding in een technische richting;
 • Ruime werkervaring als leidinggevende op een inkoopafdeling in een (technisch) maakbedrijf;
 • Ervaring met het leiden van projecten;
 • Internationale inkoopervaring, waardoor je vanzelfsprekend de Nederlandse en Engelse taal beide uitstekend beheerst.

Wat kun je van ons verwachten?

Kenmerkend voor de Jong DUKE zijn prettige collega’s en een ongedwongen sfeer die past bij een familiebedrijf. We zijn gevestigd in een gloednieuw, duurzaam pand waar we over alle faciliteiten beschikken voor een fijne werkplek. Verder bieden we je:

 • Een goed salaris, pensioenregeling en reiskostenvergoeding;
 • 40 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband;
 • Flexibele werktijden;
 • Vers fruit op het werk;
 • Een ruim opleidingsbudget;
 • Een persoonlijk budget om te besteden aan gezondheid en vitaliteit;
 • De mogelijkheid een fiets te leasen via het werk;
 • Onbeperkt koffie uit onze eigen koffie-espressoautomaten;
 • Met regelmaat een traktatie, attentie, borrel of gezellig uitje!

Over de Jong DUKE

De Jong DUKE te Sliedrecht is een innovatief familiebedrijf. Al sinds 1957 is het bedrijf succesvol in het ontwerpen, ontwikkelen, produceren en verkopen van koffie-espressomachines voor de OCS- & vendingmarkt. Met vestigingen in Nederland en de Verenigde Staten en klanten in diverse werelddelen heeft de Jong DUKE een reputatie opgebouwd als loyale, betrouwbare fabrikant van hoogwaardige designproducten met een goede performance. De organisatie kenmerkt zich door kwaliteit, innovatie, gedrevenheid en servicegerichtheid.

Kom jij onze internationale organisatie versterken?

Reageer dan met jouw motivatie en CV via het sollicitatieformulier. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Rob Bastinck (Algemeen directeur) via 0184-209767.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Tags: vacature manager inkoop – vacature inkoopmanager – vacature inkoop manager - vacature purchasing manager – vacature procurement manager

Sollicitatieformulier

Please check the recaptcha
Deze vacature is verlopen