Deze vacature is verlopen

Pandbeheerder | Facilitair medewerker (m/v, 20-25 uur per week)

Wat ga je doen?

Je gaat ons nieuwe pand beheren in de breedste zin van het woord. Je beheert alle afgesloten onderhoudscontracten, zorgt ervoor dat onderhoud op tijd wordt ingepland en dat het onderhoud ook wordt uitgevoerd. Ook houd je de administratie hiervan bij in ons ERP pakket Isah. Daarnaast pak je zelfstandig en proactief klusjes op in en rondom ons pand. Kort gezegd word je de duizendpoot van onze organisatie die ervoor zorgt dat alles in en om het pand er netjes uitziet en werkt!

Ben jij de persoon waar wij naar op zoek zijn?

Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en je steekt graag je handen uit je mouwen. Het zit in je aard dat je met regelmaat een ronde om en in het pand doet om te kijken of er iets moet gebeuren. Het valt je direct op als iets kapot of niet meer netjes is en daar ga je mee aan de slag. Goed kunnen communiceren met je collega’s, maar ook met de externe partijen voor het onderhoud is belangrijk. Je kunt goed plannen en organiseren en werkt nauwkeurig, waardoor de administratie van je werk altijd op orde is.

Sluit jouw kennis en ervaring aan op onze wensen?

  • Je hebt twee rechterhanden;
  • Ervaring in een vergelijkbare functie of je hebt bij verschillende banen relevante ervaring opgedaan;
  • Je kunt werken met een computer en computersystemen.

Wat kun je van ons verwachten?

Kenmerkend voor de Jong DUKE zijn prettige collega’s en een ongedwongen sfeer die past bij een familiebedrijf. We zijn gevestigd in een gloednieuw pand waar we over alle faciliteiten voor een fijne werkplek beschikken. Verder bieden we je:

  • Een goed salaris, pensioenregeling en reiskostenvergoeding;
  • 40 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband;
  • Informele werksfeer;
  • Flexibele werktijden;
  • Vers fruit op het werk;
  • Een persoonlijk budget om te besteden aan gezondheid en vitaliteit;
  • Onbeperkt koffie uit onze eigen koffie-espressoautomaten.

Als het weer mogelijk is, kun je met regelmaat een traktatie, attentie, borrel of gezellig uitje verwachten!

Over de Jong DUKE

De Jong DUKE te Sliedrecht is een innovatief familiebedrijf. Al sinds 1957 is het bedrijf succesvol in het ontwerpen, ontwikkelen, produceren en verkopen van koffie-espressomachines voor de OCS- & vendingmarkt. Met vestigingen in Nederland en de Verenigde Staten en klanten in diverse werelddelen heeft de Jong DUKE een reputatie opgebouwd als loyale, betrouwbare fabrikant van hoogwaardige designproducten met een goede performance. De organisatie kenmerkt zich door kwaliteit, innovatie, gedrevenheid en servicegerichtheid.

Zorg jij ervoor dat alles werkt en er netjes uitziet in en om ons pand?

Reageer dan door jouw motivatie en CV in te sturen via het sollicitatieformulier. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Elise van Andel (HR adviseur) via 0184-209767.

Sollicitatieformulier

Please check the recaptcha
Deze vacature is verlopen