Deze vacature is verlopen

Meewerkend teamleider productie (40 uur per week)

Wat ga je doen in deze functie?

Je zorgt voor de dagelijkse aansturing voor een deel van onze assemblage medewerkers die op onze productie afdeling werken, zodat de productie van de ingeplande koffie-espressomachines met de juiste kwaliteit, binnen de gevraagde levertijd, worden geassembleerd voor onze klanten.

De organisatie groeit en in deze functie heb je de kans met ons mee te groeien. Op dit moment is er al een meewerkend teamleider productie. Ook de productie afdeling groeit mee en we willen dat de meewerkend teamleiders voldoende aandacht blijven houden voor de medewerkers ten behoeve van de kwaliteit en het werkgeluk van de medewerkers.

Naast de dagelijkse aansturing zijn we ook continu bezig met het breder inzetbaar maken en ontwikkelen van onze mensen en het optimaliseren van het productieproces. Het is jouw uitdaging je naast de dagelijkse gang van zaken ook te focussen op verbetering.

Het team waar je onderdeel van uit mag maken is een gemêleerde groep van mannen, vrouwen, met veel en minder (levens)ervaring en verschillende culturele achtergronden. Een mooie mix van collega’s waar we trots op zijn. Daarnaast ga je veel samenwerken met je collega meewerkend teamleiders productie, test & inpak, logistiek en je leidinggevende, de manager productie en logistiek. Met elkaar zorgen jullie voor dat het productieproces soepel verloopt.

Ben jij de persoon waar wij naar op zoek zijn?

Je wil met enthousiasme aan de slag en hebt zin om mee te bouwen aan de organisatie. Je brengt daadkracht mee, bent communicatief sterk, vindt samenwerken belangrijk en legt gemakkelijk de verbinding tussen de productie en andere afdelingen. De dingen die een ander niet ziet, zie jij vaak wel. Als leidinggevende ben je in staat je medewerkers te faciliteren in wat zij nodig hebben het werk goed uit te kunnen voeren, zodat de beoogde resultaten behaald worden.

Sluit jouw kennis en ervaring aan op onze wensen?

  • Je hebt MBO 4/HBO denk- en werkniveau;
  • Ervaring in een soortgelijke functie in een technische productieomgeving;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Wat kun je van ons verwachten?

Kenmerkend voor de Jong DUKE zijn prettige collega’s en een ongedwongen sfeer die past bij een familiebedrijf. We zijn gevestigd in een gloednieuw pand waar we over alle faciliteiten beschikken voor een fijne werkplek. Verder bieden we je:

  • Een goed salaris, pensioenregeling en reiskostenvergoeding;
  • 40 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband;
  • Vers fruit op het werk;
  • Een ruim opleidingsbudget;
  • Een persoonlijk budget om te besteden aan gezondheid en vitaliteit;
  • Onbeperkt koffie uit onze eigen koffie-espressoautomaten;
  • Met regelmaat een traktatie, attentie, borrel of gezellig uitje!

Over de Jong DUKE

De Jong DUKE te Sliedrecht is een innovatief familiebedrijf. Al sinds 1957 is het bedrijf succesvol in het ontwerpen, ontwikkelen, produceren en verkopen van koffie-espressomachines voor de OCS- & vendingmarkt. Met vestigingen in Nederland en de Verenigde Staten en klanten in diverse werelddelen heeft de Jong DUKE een reputatie opgebouwd als loyale, betrouwbare fabrikant van hoogwaardige designproducten met een goede performance. De organisatie kenmerkt zich door kwaliteit, innovatie, gedrevenheid en servicegerichtheid.

Kom jij ons team versterken?

Reageer dan met jouw motivatie en CV via het sollicitatieformulier. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Edward van Horssen (Manager productie en logistiek) via 0184-209767.

Tags: meewerkend voorman, meewerkend voorvrouw, teamleider assemblage

Van sollicitaties worden we blij, van acquisitie niet.

Sollicitatieformulier

Please check the recaptcha
Deze vacature is verlopen