Meewerkend teamleider productie (40 uur per week)

Wat ga je doen?

Als meewerkend teamleider productie geef je operationeel leiding aan het team van 18 fte dat zorgt voor de assemblage aan de productielijn, het testen en het inpakken van onze producten: koffie-espressomachines. Samen met het team zorg je ervoor dat de machines volgens planning en met de juiste kwaliteit klaar staan voor de klant.

Je weet altijd wat de orderstatus is, signaleert mogelijke problemen op de dag en stuurt tijdig bij, zodat we altijd het geplande resultaat behalen. Als het niet lukt om het anders te organiseren, spring je wanneer nodig is zelf bij om de werkzaamheden door te laten gaan.Je bent ook bezig met de toekomst. Je ontwikkelt het team, zodat deze optimaal inzetbaar is en de teamleden energie krijgen van de werkzaamheden. Ook ga je aan de slag met het optimaliseren van de werkplekken op de afdeling. Naast focus op het resultaat heb je ook aandacht voor de medewerkers. Je zoekt verbinding en geeft de aandacht aan de medewerkers waar behoefte aan is.

De aansturing van de productie doe je in nauwe samenwerking met je collega meewerkend teamleider, die verantwoordelijk is voor de voorassemblage. Verder werk je in deze functie veel samen met veel verschillende afdelingen, zoals werkvoorbereiding, inkoop, sales, technical support, R&D en natuurlijk kwaliteit. De manager productie wordt je leidinggevende.

Ben jij de persoon waar wij naar op zoek zijn?

Je bent een energiek mens en gaat pro-actief te werk. Je hebt snel het overzicht en kunt snel schakelen als dat nodig is. Ook kun je de tijd en rust nemen in situaties die hierom vragen. Door jouw voelsprieten weet je situaties goed in te schatten en juist te handelen. Soms is dat resultaatgericht en zakelijk, op een ander moment heel menselijk.

Sluit jouw kennis en ervaring aan op onze wensen?

 • MBO+ werk- en denkniveau;
 • Minimaal drie jaar werkervaring als meewerkend teamleider, meewerkend voorman of meewerkend voorvrouw in een productieomgeving;
 • Je beheerst de Nederlandse taal goed.

Wat kun je van ons verwachten?

Kenmerkend voor de Jong DUKE zijn prettige collega’s en een ongedwongen sfeer die past bij een familiebedrijf. We zijn gevestigd in een gloednieuw duurzaam pand waar we over alle faciliteiten beschikken voor een fijne werkplek. Verder bieden we je:

 • Een goed salaris, pensioenregeling en reiskostenvergoeding;
 • 40 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband;
 • Vers fruit op het werk;
 • Een ruim opleidingsbudget;
 • Een persoonlijk budget om te besteden aan gezondheid en vitaliteit;
 • De mogelijkheid een fiets te leasen via het werk;
 • Onbeperkt koffie uit onze eigen koffie-espressoautomaten;
 • Met regelmaat een traktatie, attentie, borrel of gezellig uitje!

Over de Jong DUKE

De Jong DUKE te Sliedrecht is een innovatief familiebedrijf. Al sinds 1957 is het bedrijf succesvol in het ontwerpen, ontwikkelen, produceren en verkopen van koffie-espressomachines voor de zakelijke markt.

Met vestigingen in Nederland en de Verenigde Staten en klanten in diverse werelddelen heeft de Jong DUKE een reputatie opgebouwd als loyale, betrouwbare fabrikant van hoogwaardige professionele koffiemachines met een goede performance. De organisatie kenmerkt zich door kwaliteit, innovatie, gedrevenheid en servicegerichtheid.

Stuur jij binnenkort ons team aan de productielijn aan?

Reageer dan met jouw motivatie en CV via het sollicitatieformulier. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Edward van Horssen (Manager productie) via 0184-209767.

Tags: Vacature meewerkend voorman – vacature meewerkend voorman productie – vacature teamleider productie

Sollicitatieformulier

Please check the recaptcha