Marketing & communicatie medewerker (32 tot 40 uur per week)

Wat ga je doen?

Jij gaat mee werken aan de vernieuwing van het ‘de Jong DUKE’ merk en het ‘de Jong DUKE’ gevoel overbrengen in communicatie. Samen werken we in een fijne sfeer met z’n allen aan innovatieve, technisch en kwalitatief hoogwaardige koffie-espresso automaten en op dat niveau willen we communiceren. In deze functie ga je je bezig houden met diverse marketing- en communicatiewerkzaamheden, zoals het opzetten van een nieuwe website, social media, productbladen, internationale beurzen, ontwikkelen van nieuwe video’s, interne communicatie en arbeidsmarktcommunicatie, alles hoort erbij! Ook voor onze vestiging in de Verenigde Staten is de afdeling verantwoordelijk! Je hoeft dit niet allemaal alleen te doen, je wordt onderdeel van het marketing team en zal nauw samen werken met de marketing & communicatie manager en de marketing assistent.

Ben jij de persoon waar wij naar op zoek zijn?

Goed communiceren zit in jouw natuur. Je hebt al enkele jaren ervaring binnen het marketing & communicatie werkveld en dit is het vakgebied waarin je je verder wilt ontwikkelen! Je bent een kei in plannen, organiseren en overzicht houden. Je kunt zelfstandig activiteiten oppakken en je bent goed in teksten schrijven. Je bent creatief en signaleert snel nieuwe trends. Het is een functie met veel vrijheid en ruimte voor jouw ideeën!

Sluit jouw kennis en ervaring aan op onze wensen?

 • HBO werk- en denkniveau in de richting van marketing & communicatie, commerciële economie;
 • Minimaal 2-3 jaar ervaring binnen het marketing & communicatie werkveld;
 • B2B ervaring en/of ervaring met werken in een internationaal bedrijf is een pré;
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal beide uitstekend.

Wat kun je van ons verwachten?

Kenmerkend voor de Jong DUKE zijn prettige collega’s en een ongedwongen sfeer die past bij een familiebedrijf. We zijn gevestigd in een gloednieuw duurzaam pand waar we over alle faciliteiten beschikken voor een fijne werkplek. Verder bieden we je:

 • Een goed salaris, pensioenregeling en reiskostenvergoeding;
 • 40 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband;
 • Flexibele werktijden en de mogelijkheid deels thuis te werken;
 • Vers fruit op het werk;
 • Een ruim opleidingsbudget;
 • Een persoonlijk budget om te besteden aan gezondheid en vitaliteit;
 • De mogelijkheid een fiets te leasen via het werk;
 • Onbeperkt koffie uit onze eigen koffie-espressoautomaten;
 • Met regelmaat een traktatie, attentie, borrel of gezellig uitje!

Over de Jong DUKE

De Jong DUKE te Sliedrecht is een innovatief familiebedrijf. Al sinds 1957 is het bedrijf succesvol in het ontwerpen, ontwikkelen, produceren en verkopen van koffie-espressomachines voor de zakelijke markt.

Met vestigingen in Nederland en de Verenigde Staten en klanten in diverse werelddelen heeft de Jong DUKE een reputatie opgebouwd als loyale, betrouwbare fabrikant van hoogwaardige professionele koffiemachines met een goede performance. De organisatie kenmerkt zich door kwaliteit, innovatie, gedrevenheid en servicegerichtheid.

Wil jij onze mooie organisatie nog meer op de kaart zetten?

Reageer dan met jouw motivatie en CV via het sollicitatieformulier. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Hestia Bosman (Marketing & communicatie manager) via 0184-209767.

Tags: marketing - communicatie - events - marketeer 

Sollicitatieformulier

Please check the recaptcha