Deze vacature is verlopen

Marketing & communicatie manager (32-40 uur per week)

Wat ga je doen?

Jij gaat het ‘de Jong DUKE’ gevoel overbrengen via communicatie. We werken in een fijne sfeer met z’n allen aan innovatieve, technisch en kwalitatief hoogwaardige koffie-espresso automaten en op dat niveau willen we communiceren. Jij wordt verantwoordelijk voor alle touchpoints van de Jong DUKE. Van de website(s) en social media tot productbladen, internationale beurzen, instructievideo’s en vacatures, alles hoort erbij! Ook voor onze vestiging in de Verenigde Staten!

In de eerste periode van je dienstverband ga je hard aan de slag met de invoering van een nieuwe huisstijl, onze website en social media en het updaten van documentatie over onze producten. Als dit als een huis staat, gaan we ons richten op de toekomst. We zijn in voorbereiding voor de volgende fase van onze organisatie. Jij gaat op strategisch niveau een bijdrage leveren, zodat we marketing & communicatie optimaal inzetten.

Je hoeft dit natuurlijk niet allemaal alleen te doen. We verwachten van jou dat je samenwerkingen aangaat met contentbureaus om tot betere ideeën en optimale inzet van onze communicatiestrategie te komen.

Ben jij de persoon waar wij naar op zoek zijn?

Jij weet de lijntjes met elkaar te verbinden. Op dit moment pakken we alle taken met verschillende collega’s op. Als jij eenmaal gestart bent, komt er een hoop op je af en verwachten we al snel veel van je. Jij ziet dit als een mooie kans en hebt er zin om deze uitdaging aan te gaan.

Je bent communicatief sterk, creatief, beschikt over overtuigingskracht, denkt vaker buiten dan binnen de gebaande paden en bent kritisch. Door jouw goede gevoel voor onze organisatie kun je beoordelen of content passend of juist niet in lijn is met de richting van de Jong DUKE.

Sluit jouw kennis en ervaring aan op onze wensen?

 • HBO werk- en denkniveau;
 • Minimaal 5 jaar ervaring binnen het marketing & communicatie werkveld;
 • Ervaring met het aansturen van bureaus;
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal beide uitstekend.

Wat kun je van ons verwachten?

Kenmerkend voor de Jong DUKE zijn prettige collega’s en een ongedwongen sfeer die past bij een familiebedrijf. We zijn gevestigd in een gloednieuw pand waar we over alle faciliteiten beschikken voor een fijne werkplek. Verder bieden we je:

 • Een goed salaris, pensioenregeling en reiskostenvergoeding;
 • 40 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband;
 • Flexibele werktijden en de mogelijkheid deels thuis te werken;
 • Vers fruit op het werk;
 • Een ruim opleidingsbudget;
 • Een persoonlijk budget om te besteden aan gezondheid en vitaliteit;
 • Onbeperkt koffie uit onze eigen koffie-espressoautomaten;
 • Met regelmaat zorgen wij voor een traktatie of attentie en organiseren we borrels of gezellige uitjes!

Over de Jong DUKE

De Jong DUKE te Sliedrecht is een innovatief familiebedrijf. Al sinds 1957 is het bedrijf succesvol in het ontwerpen, ontwikkelen, produceren en verkopen van koffie-espressomachines voor de OCS- & vendingmarkt. Met vestigingen in Nederland en de Verenigde Staten en klanten in diverse werelddelen heeft de Jong DUKE een reputatie opgebouwd als loyale, betrouwbare fabrikant van hoogwaardige designproducten met een goede performance. De organisatie kenmerkt zich door kwaliteit, innovatie, gedrevenheid en servicegerichtheid.

Wil jij onze mooie organisatie nog meer op de kaart zetten?

Reageer dan met jouw motivatie en CV via het sollicitatieformulier. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marcel van Driel (Manager sales & customer services) via 0184-209767.

Sollicitatieformulier

Please check the recaptcha
Deze vacature is verlopen