Deze vacature is verlopen

Manager Logistiek (40 uur per week)

Wat ga je doen in deze functie?

De organisatie groeit en daardoor komt er een mooie uitdaging beschikbaar. Als manager logistiek ga je een bijdrage leveren aan het verder toekomstbestendig maken van onze logistieke afdeling. Procesoptimalisatie, digitalisering en voorraadaccuratesse zijn belangrijke thema’s waar je naast het leidinggeven mee aan de slag gaat. Doordat het een nieuwe functie is, krijg je veel ruimte voor eigen inbreng en initiatief.

Op onze logistieke afdeling komen alle benodigde goederen binnen voor de productie van onze koffie-espressoautomaten, zorgen we dat de juiste artikelen in de juiste hoeveelheid op het juiste moment op de juiste plaats zijn en zorgen we de klant tevreden de eindproducten afhaalt. We werken met een gevarieerd team van mensen met heel veel en minder ervaring en zijn enthousiast. We hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan.

Als manager logistiek heb je veel contact met managers en teamleiders uit de hele organisatie. De manager operations wordt je leidinggevende.

Ben jij de persoon waar wij naar op zoek zijn?

Jij hebt zin in een uitdaging en om echt een bijdrage te gaan leveren. Je krijgt energie van beweging, in mensen en in voortgang. Je bent communicatief vaardig, hebt daadkracht en beschikt over analyserend vermogen. Daarnaast voel je je comfortabel bij de druk die de logistieke afdeling altijd draagt om de productie door te laten gaan en blijft in iedere situatie benaderbaar.

Sluit jouw kennis en ervaring aan op onze wensen?

 • HBO werk- en denkniveau;
 • Ervaring met digitalisering in de logistiek en WMS systemen;
 • Ervaring met het begeleiden van papier naar digitaal werken;
 • Minimaal 5 jaar ervaring in een leidinggevende, logistieke functie in een productie organisatie;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Wat kun je van ons verwachten?

Kenmerkend voor de Jong DUKE zijn prettige collega’s en een ongedwongen sfeer die past bij een familiebedrijf. We zijn gevestigd in een gloednieuw pand waar we over alle faciliteiten beschikken voor een fijne werkplek. Verder bieden we je:

 • Een goed salaris, pensioenregeling en reiskostenvergoeding;
 • 40 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband;
 • Vers fruit op het werk;
 • Een ruim opleidingsbudget;
 • Een persoonlijk budget om te besteden aan gezondheid en vitaliteit;
 • Onbeperkt koffie uit onze eigen koffie-espressoautomaten;
 • Met regelmaat een traktatie, attentie, borrel of gezellig uitje!

Over de Jong DUKE

De Jong DUKE te Sliedrecht is een innovatief familiebedrijf. Al sinds 1957 is het bedrijf succesvol in het ontwerpen, ontwikkelen, produceren en verkopen van koffie-espressomachines voor de OCS- & vendingmarkt. Met vestigingen in Nederland en de Verenigde Staten en klanten in diverse werelddelen heeft de Jong DUKE een reputatie opgebouwd als loyale, betrouwbare fabrikant van hoogwaardige designproducten met een goede performance. De organisatie kenmerkt zich door kwaliteit, innovatie, gedrevenheid en servicegerichtheid.

Kom jij ons team versterken?

Reageer dan met jouw motivatie en CV via het sollicitatieformulier. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Martijn Fikkers (Manager operations) via 0184-209767.

Sollicitatieformulier

Please check the recaptcha
Deze vacature is verlopen