Deze vacature is verlopen

Manager logistiek (40 uur per week)

Wat ga je doen in deze functie?

Als manager logistiek ga je een bijdrage leveren aan het verder toekomstbestendig maken van onze logistieke afdeling. Procesoptimalisatie, digitalisering en voorraadaccuratesse zijn belangrijke thema’s waar je naast het leidinggeven mee aan de slag gaat. In deze functie verwachten we van jou dat je je visie op de toekomst met ons deelt en met creatieve oplossingen komt ter optimalisering van de afdeling.

Op onze logistieke afdeling komen alle benodigde goederen binnen voor de productie van onze koffie-espressoautomaten, zorgen we dat de juiste artikelen in de juiste hoeveelheid op het juiste moment op de juiste plaats zijn en zorgen we dat de klant tevreden het eindproduct afhaalt. We werken met een fijn, gevarieerd team van mensen met heel veel en minder ervaring. We hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan.

Als manager logistiek heb je veel contact met managers en teamleiders uit de hele organisatie. De manager operations wordt je leidinggevende.

 

Ben jij de persoon waar wij naar op zoek zijn?

Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en weet je tijd en aandacht goed te verdelen over de ontwikkeling van je team, de voortgang van de werkzaamheden en projecten die je leidt. Je bent resultaatgericht, communicatief vaardig, hebt daadkracht en beschikt over analyserend vermogen. Daarnaast voel je je comfortabel bij de druk die de logistieke afdeling altijd draagt om de productie door te laten gaan en blijft in iedere situatie benaderbaar.

 

Sluit jouw kennis en ervaring aan op onze wensen?

 • Afgeronde HBO opleiding in een logistieke richting;
 • Ervaring met digitalisering in de logistiek en WMS systemen;
 • Ervaring met het begeleiden van papier naar digitaal werken;
 • Minimaal 5 jaar ervaring in een leidinggevende, logistieke functie in een productie organisatie;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

 

Wat kun je van ons verwachten?

Kenmerkend voor de Jong DUKE zijn prettige collega’s en een ongedwongen sfeer die past bij een familiebedrijf. We zijn gevestigd in een gloednieuw pand waar we over alle faciliteiten beschikken voor een fijne werkplek. Verder bieden we je:

 • Een goed salaris, pensioenregeling en reiskostenvergoeding;
 • 40 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband;
 • Vers fruit op het werk;
 • Een ruim opleidingsbudget;
 • Een persoonlijk budget om te besteden aan gezondheid en vitaliteit;
 • Onbeperkt koffie uit onze eigen koffie-espressoautomaten;
 • Met regelmaat een traktatie, attentie, borrel of gezellig uitje!

 

Over de Jong DUKE

De Jong DUKE te Sliedrecht is een innovatief familiebedrijf. Al sinds 1957 is het bedrijf succesvol in het ontwerpen, ontwikkelen, produceren en verkopen van koffie-espressomachines voor de OCS- & vendingmarkt. Met vestigingen in Nederland en de Verenigde Staten en klanten in diverse werelddelen heeft de Jong DUKE een reputatie opgebouwd als loyale, betrouwbare fabrikant van hoogwaardige designproducten met een goede performance. De organisatie kenmerkt zich door kwaliteit, innovatie, gedrevenheid en servicegerichtheid.

 

Kom jij ons team versterken?

Reageer dan met jouw motivatie en CV via het sollicitatieformulier. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Stefan van der Stelt (Manager operations) via 0184-209767.

Sollicitatieformulier

Please check the recaptcha
Deze vacature is verlopen