Deze vacature is verlopen

Manager Inkoop

Productiestilstand, omdat de onderdelen niet geleverd zijn of afgekeurd? Niet onder jouw supervisie! Ben jij degene die ervoor gaat zorgen dat wij onze producten altijd op tijd ontvangen en daarover goed geïnformeerd zijn? Zorg jij ervoor dat wij het gevoel hebben bij de afdeling Inkoop in goede handen te zijn en erop kunnen vertrouwen dat alles geregeld is? Dan zoeken wij jou!

Wat ga je doen als Manager Inkoop?

Als Manager Inkoop geef je leiding aan de medewerkers van de afdeling Inkoop in NL en functioneel leiding aan de Inkoper(s) van onze vestiging in de VS. Daarnaast werk je zelf deels mee in een klein en hecht team met grote verantwoordelijkheid, zelfstandigheid en ruimte voor eigen inbreng. Je rapporteert aan onze Manager Operations.

In deze functie ben je (mede)verantwoordelijk voor de volgende werkzaamheden:

 • Je bepaalt het strategisch inkoopbeleid en werkt dit uit
 • Je organiseert het inkoopproces zowel in NL als de VS in zijn breedste zin
 • Je zorgt er met je team voor dat de kwaliteit van de ingekochte producten voldoet aan de standaarden
 • Je participeert in de projectteams van onze Research en Development afdeling en stemt de wensen vanuit de projectteams af met je inkoopteam
 • Je selecteert en beoordeelt leveranciers samen met je team
 • Je contracteert samen met je team leveranciers, ook in de VS
 • Je zorgt met je team voor local sources en second sources, zodat we nooit misgrijpen!

Ben jij onze nieuwe Manager Inkoop?

Je bent niet bang om je mening te geven op constructieve wijze. Je weet medewerkers te motiveren en te enthousiasmeren. Je gaat ons inkoopbeleid en daarmee onze organisatie op een hoger niveau brengen!

Wij gaan voor leverbetrouwbaarheid, kwaliteit en lange relaties met leveranciers. Relatiebeheer is dan ook een belangrijk aspect van je functie als Manager Inkoop.

CV Musthaves

 • Afgeronde HBO of WO opleiding;
 • Ervaring in een vergelijkbare functie (bij voorkeur in de technische branche);
 • Ervaring binnen een internationale organisatie, met local sourcing en projectinkoop;
 • Ervaring met contracten op hoog niveau en volledige uitbestedingen;
 • Goede kennis van en ervaring met MS Office en een ERP pakket;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk.

Wat kun je van ons verwachten?

Heerlijke koffie@work, een ongedwongen sfeer die past bij een familiebedrijf en fijne collega’s. Jij bent er voor ons en wij zijn er voor jou.

We groeien hard en dat biedt kansen. Je geeft zelf richting aan jouw eigen ontwikkeling en wij bieden je de mogelijkheden. Naast een marktconform bespreekbaar salaris bieden we je goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een passend opleidingsbudget en 40 vakantiedagen. De standplaats van de vacature is Sliedrecht.

Over de Jong DUKE

De Jong DUKE te Sliedrecht is een innovatief familiebedrijf. Al sinds 1957 is het bedrijf succesvol in het ontwerpen, ontwikkelen, produceren en verkopen van koffie-espressomachines voor de OCS- & vendingmarkt. Met vestigingen in Nederland en de Verenigde Staten en klanten in diverse werelddelen heeft de Jong DUKE een reputatie opgebouwd als loyale, betrouwbare fabrikant van hoogwaardige designproducten met een goede performance. De organisatie kenmerkt zich door kwaliteit, innovatie, gedrevenheid en servicegerichtheid en heeft mede hierdoor een FD Gazellen Award 2016 en 2017 ontvangen.

Ga jij als Manager Inkoop bijdragen aan de verdere groei van de organisatie?

Reageer dan met jouw met motivatie en CV via het sollicitatieformulier. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Martijn Fikkers (Operations Manager)  via 0184-496767. We streven ernaar je binnen een week een terugkoppeling te geven naar aanleiding van je CV.

Van sollicitaties worden wij blij, van acquisitie niet.

Sollicitatieformulier

Deze vacature is verlopen