Deze vacature is verlopen

Magazijnmedewerker (m/v, fulltime)

Ben jij een logistieke topper die onze productie wil ondersteunen door ons magazijn samen met een collegiaal team te beheren? Kun jij goederen snel en efficiënt uitleveren aan de omliggende afdelingen? Voel jij je verantwoordelijk voor het correct afleveren van onze koffiemachines bij onze klanten? Dan is de Jong DUKE op zoek naar jou!

Wat ga je doen als Magazijnmedewerker?

In deze functie zorg je voor de afhandeling van het totale proces van inkomende goederen tot uitgaande orders van de productie van onze koffiemachines. Daarnaast voorzie je de productieafdeling aan de hand van een picklijst en het tweebakken systeem van de juiste onderdelen. Je bent onderdeel van een team waar collegialiteit en teamwork centraal staan.

Wat brengt onze nieuwe Magazijnmedewerker met zich mee?

  •     Je hebt een afgeronde MBO opleiding, bij voorkeur in een logistieke richting of gewoon de juiste werkervaring;
  •     In bezit van een geldig heftruckcertificaat;
  •     Enkele jaren relevante werkervaring in een logistieke functie;
  •     Ervaring met interne transportmiddelen;
  •     Zelfstandig, nauwkeurig, efficiënt, doorzetter en geen 9 tot 5 mentaliteit;
  •     Ervaring met MS office, ervaring met het ERP systeem ISAH is een pre;
  •     Goede beheersing van de Nederlandse taal.

Wat kun je van ons verwachten?

Heerlijke koffie@work, een ongedwongen sfeer die past bij een familiebedrijf en fijne collega’s. Jij bent er voor ons en wij zijn er voor jou. We groeien hard en dat biedt kansen. Je geeft zelf richting aan jouw eigen ontwikkeling en wij bieden je de mogelijkheden. Naast een marktconform bespreekbaar salaris bieden we je goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een passend opleidingsbudget en 40 vakantiedagen. De standplaats van de vacature is Sliedrecht.

Over de Jong DUKE

De Jong DUKE te Sliedrecht is een innovatief familiebedrijf. Al sinds 1957 is het bedrijf succesvol in het ontwerpen, ontwikkelen, produceren en verkopen van koffie-espressomachines voor de OCS- & vendingmarkt. Met vestigingen in Nederland en de Verenigde Staten en klanten in diverse werelddelen heeft de Jong DUKE een reputatie opgebouwd als loyale, betrouwbare fabrikant van hoogwaardige designproducten met een goede performance. De organisatie kenmerkt zich door kwaliteit, innovatie, gedrevenheid en servicegerichtheid en heeft mede hierdoor een FD Gazellen Award 2016, 2017 en 2018 ontvangen.

Ga jij als Magazijnmedewerker aan de slag binnen de Jong DUKE?

Reageer dan met jouw met motivatie en CV via het sollicitatieformulier. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Arion Bosch (Hoofd Productie Table Top en Logistiek) via 0184-496767.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Sollicitatieformulier

Deze vacature is verlopen