Deze vacature is verlopen

Magazijn medewerker (m/v, fulltime)

Wil je werken in een ruim opgezet magazijn in een gloednieuw pand met alle benodigdheden om je werk goed uit te kunnen voeren? Lijkt het je een mooie uitdaging te werken met een efficiënt, geautomatiseerd magazijnsysteem? Heb je al ervaring als magazijnmedewerker en met het besturen van interne transportmiddelen? Wil je je reachtruckcertificaat graag halen via ons of heb je al een reachtruckcertificaat? Ben je handig met werken met de computer? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen als magazijn medewerker?

Als magazijnmedewerker bij de Jong DUKE zorg je voor de afhandeling van het totale proces van inkomende goederen tot uitgaande orders van de productie van onze koffie-espressomachines. Daarnaast voorzie je onze productieafdeling aan de hand van een picklijst en het tweebakken systeem van de juiste onderdelen. Zo zorg je ervoor dat je collega’s in de productie op tijd van de juiste artikelen zijn voorzien en dat zij lekker door kunnen met hun werk.

Nog niet zo lang geleden zijn we met het bedrijf verhuisd en sindsdien werken we in een prachtig, ruim, schoon pand met daarin een heel ruim opgezet magazijn. Nog korter geleden is onze KARDEX kast in gebruik genomen, waardoor we een geautomatiseerd en efficiënt systeem hebben voor ons kleine magazijn. In ons grote, nieuwe pand werken we met diverse interne transportmiddelen, zoals een reachtruck, elektrische stapelaars en een orderpicker op hoogte. Je komt te werken in een klein, collegiaal team waarin teamwork erg belangrijk is. Alle middelen zijn dus aanwezig om prettig te kunnen werken!

Ben jij de persoon waar wij naar op zoek zijn?

Je kunt goed zelfstandig werken, maar je vindt het ook fijn onderdeel te zijn van een team. Je werkt nauwkeurig en efficiënt, bent een doorzetter en voelt je verantwoordelijk voor je werkzaamheden.

Sluit jouw kennis en ervaring aan op onze wensen?

 • Een afgeronde MBO opleiding, bij voorkeur in een logistieke richting;
 • Werkervaring in een magazijn;
 • Ervaring met het besturen van interne transportmiddelen en je wil graag je reachtruckcertificaat halen of hebt deze zelfs al;
 • Ervaring met werken met de computer en scanning;
 • Ervaring met werken met een WMS is een pre;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal.

Wat kun je van ons verwachten?

Kenmerkend voor de Jong DUKE zijn prettige collega’s en een ongedwongen sfeer die past bij een familiebedrijf.

 • Een goed salaris, pensioenregeling en reiskostenvergoeding;
 • 40 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband;
 • Informele werksfeer;
 • Vers fruit op het werk;
 • Een persoonlijk budget om te besteden aan gezondheid en vitaliteit;
 • Onbeperkt koffie uit onze eigen koffie-espressomachines.

Als het weer mogelijk is, kun je met regelmaat een traktatie, attentie, borrel of gezellig uitje verwachten!

Over de Jong DUKE

De Jong DUKE te Sliedrecht is een innovatief familiebedrijf. Al sinds 1957 is het bedrijf succesvol in het ontwerpen, ontwikkelen, produceren en verkopen van koffie-espressomachines voor de OCS- & vendingmarkt. Met vestigingen in Nederland en de Verenigde Staten en klanten in diverse werelddelen heeft de Jong DUKE een reputatie opgebouwd als loyale, betrouwbare fabrikant van hoogwaardige designproducten met een goede performance. De organisatie kenmerkt zich door kwaliteit, innovatie, gedrevenheid en servicegerichtheid.

Ga jij binnenkort aan de slag als magazijn medewerker bij de Jong DUKE?

Reageer dan met jouw motivatie en CV via het sollicitatieformulier. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Edward van Horssen (Manager productie en logistiek) via 0184-209767.

Sollicitatieformulier

Please check the recaptcha
Deze vacature is verlopen