Kwaliteitsmanager (36-40 uur per week)

Wat ga je doen in deze functie?

Jij gaat het kwaliteitsteam van onze organisatie structuur geven! Op dit moment zetten drie medewerkers zich in voor de kwaliteit van onze producten, zonder een manager die sturing biedt. De drie medewerkers focussen zich op borging van de kwaliteit van onze producten, de geassembleerde koffie-espressoapparatuur. Het team is betrokken bij de inkomende goederen controle, kwaliteitsproblemen gedurende het productieproces en de kwaliteit van het eindproduct. Naast sturing bieden aan het kwaliteitsteam, ben je verantwoordelijk voor quality assurance.

De QA werkzaamheden pak je zelfstandig op en bestaan onder andere uit het beheren van het kwaliteitsmanagementsysteem conform ISO 9001, het vaststellen en beschrijven van interne procedures, het uitvoeren en coördineren van interne en externe audits (ook bij leveranciers) en het schrijven van leveranciersvoorschriften.

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel en is een van de redenen waarom we gewaardeerd worden door onze klanten. Al ruime tijd schenken we veel aandacht aan kwaliteit in onze internationale organisatie. De basis is goed en er is nog veel ruimte voor verhoging van het kwaliteitsniveau. Eigen inbreng waarderen we enorm!

Je rapporteert aan de algemeen directeur, werkt nauw samen met het management van onze organisatie en hebt regelmatig overleg met collega’s uit de Verenigde Staten.

Ben jij de persoon waar wij naar op zoek zijn?

Je hebt doorzettingsvermogen. Dit heb je nodig bij het veranderen van processen, die er door onze historie  soms flink zijn ingesleten. Jij gaat de uitdaging om de verandering in gang te zetten graag aan en blijft rustig, benaderbaar en houdt het overzicht. Je haalt energie uit het bouwen van een team, het ontwikkelen van mensen en het verbeteren van kwaliteit. Communiceren gaat je gemakkelijk af met mensen uit de hele organisatie.

Sluit jouw kennis en ervaring aan op onze wensen?

 • HBO werk- en denkniveau;
 • Minimaal vijf jaar werkervaring in een functie waarbij je ook een grote bijdrage hebt geleverd aan het verhogen van het kwaliteitsniveau van een product en het bouwen van een team;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Wat kun je van ons verwachten?

Kenmerkend voor de Jong DUKE zijn prettige collega’s en een ongedwongen sfeer die past bij een familiebedrijf. We zijn gevestigd in een gloednieuw pand waar we over alle faciliteiten beschikken voor een fijne werkplek. Verder bieden we je:

 • Een goed salaris, pensioenregeling en reiskostenvergoeding;
 • 40 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband;
 • Flexibele werktijden;
 • Vers fruit op het werk;
 • Een ruim opleidingsbudget;
 • Een persoonlijk budget om te besteden aan gezondheid en vitaliteit;
 • De mogelijkheid een fiets te leasen via het werk;
 • Onbeperkt koffie uit onze eigen koffie-espressoautomaten;
 • Met regelmaat een traktatie, attentie, borrel of gezellig uitje!

Over de Jong DUKE

De Jong DUKE te Sliedrecht is een innovatief familiebedrijf. Al sinds 1957 is het bedrijf succesvol in het ontwerpen, ontwikkelen, produceren en verkopen van koffie-espressomachines voor de OCS- & vendingmarkt. Met vestigingen in Nederland en de Verenigde Staten en klanten in diverse werelddelen heeft de Jong DUKE een reputatie opgebouwd als loyale, betrouwbare fabrikant van hoogwaardige designproducten met een goede performance. De organisatie kenmerkt zich door kwaliteit, innovatie, gedrevenheid en servicegerichtheid.

Kom jij ons kwaliteitsteam verder vormen?

Reageer dan met jouw motivatie en CV via het sollicitatieformulier. Voor meer inhoudelijke informatie over de functie kun je contact opnemen met Rob Bastinck (Algemeen directeur) via 0184-209767. Voor meer algemene informatie kun je contact op nemen met Elise van Andel (HR adviseur).

Van sollicitaties worden we blij, niet van acquisitie.

Tags: manager kwaliteit – quality manager – QA/QC manager – quality assurance – quality control – QA manager – QC manager

Sollicitatieformulier

Please check the recaptcha