Deze vacature is verlopen

Junior Technisch Supportmedewerker & Trainer (m/v, 32-40 uur per week)

Spreekt een functie jou aan waarin je zowel je commerciële, klantgerichte als je technische skills verder kunt ontwikkelen? Ben jij er op het juiste moment, zodat onze klant ongestoord kan geniet van een goede kop koffie? Wil jij werken in een groeiend, innovatief familiebedrijf? Dan zoeken wij elkaar!

Wat ga je doen als Junior Technisch Supportmedewerker & Trainer?

De afdeling Technical Support is verantwoordelijk voor het effectief leveren van service en ondersteuning aan klanten. Als Technisch Supportmedewerker & Trainer onderhoud je proactief contacten met klanten in binnen- en buitenland. Het Technical Support team waarbinnen je gaat werken, bestaat uit 11 medewerkers en werkt nauw samen met de afdelingen Sales, Productie en R&D.

Verder ga je na een inwerkperiode aan de slag met o.a. de volgende taken:

 • Je draagt zorg voor technische support aan klanten zowel via telefoon als via e-mail;
 • Op het moment dat je onze koffiemachines van binnen en van buiten kent, ga je technische trainingen en demonstraties aan onze klanten geven. Dit gebeurt bij de Jong DUKE op locatie, maar ook bij onze klanten in zowel binnen- als buitenland;
 • Je handelt garantieaanvragen af op zowel machines als op losse onderdelen;
 • Je  repareert en test  klant koffiemachines, welke zich bevinden in onze werkplaats in Sliedrecht;
 • Je zet via ons configuratieprogramma klantwensen (bijv. recepten) in machine-configuraties.

Over de Jong DUKE

De Jong DUKE te Sliedrecht is een innovatief familiebedrijf. Al sinds 1957 is het bedrijf succesvol in het ontwerpen, ontwikkelen, produceren en verkopen van koffie-espressomachines voor de Kantoor& vendingmarkt. Met vestigingen in Nederland en de Verenigde Staten en klanten in diverse werelddelen heeft de Jong DUKE een reputatie opgebouwd als loyale, betrouwbare fabrikant van hoogwaardige designproducten met een goede performance. De organisatie kenmerkt zich door kwaliteit, innovatie, gedrevenheid en servicegerichtheid en heeft mede hierdoor een FD Gazellen Award 2016, 2017 en 2018 ontvangen.

Do you have what it takes to be our Junior Technisch Supportmedewerker & Trainer?

Als Technisch Supportmedewerker & Trainer heb je een dienstverlenende instelling. Je hebt een proactieve en flexibele houding en combineert dit met goede contactuele vaardigheden die prettig zijn voor onze klanten. Je bent analytisch vaardig en in staat om oplossingsgericht te denken. Om anderen met jou mee te krijgen, heb je een gezonde dosis overtuigingskracht en ben je assertief. Daarnaast kun je gestructureerd werken, ben je accuraat en daadkrachtig!

Wat zijn de echte CV musthaves voor onze nieuwe Technisch Supportmedewerker & Trainer?

 • Je hebt een afgeronde MBO-4 of HBO opleiding in een technische richting of aantoonbare technische ervaring op MBO-4 of HBO niveau.
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal en de bereidheid om de Duitse taal goed te gaan beheersen om ook met onze Duitse klanten te kunnen communiceren. Wij bieden je daartoe een opleiding.

Wat kun je van ons verwachten?

Kenmerkend voor de Jong DUKE zijn prettige collega’s en een ongedwongen sfeer die past bij een familiebedrijf. Naast leuke bedrijfsuitjes, vieren we regelmatig onze interne en externe successen. We hopen dan ook dat je niet al te allergisch bent voor gebak :). We groeien hard en dat biedt kansen. Je geeft zelf richting aan jouw eigen ontwikkeling en wij bieden je de mogelijkheden. De standplaats van de vacature is Sliedrecht.

 • Een goed salaris, pensioenregeling en reiskostenvergoeding;
 • 40 vakantiedagen;
 • Een opleidingsbudget dat je in overleg kunt benutten;
 • Mogelijkheid om te CrossFitten met je collega’s;
 • Dagelijks vers fruit;
 • Informele werksfeer;
 • Onbeperkt heerlijke koffie uit onze eigen geproduceerde koffiemachines.

Ga jij als Junior Technisch Supportmedewerker & Trainer bijdragen aan de verdere klanttevredenheid van de Jong DUKE?

Reageer dan met jouw met motivatie en CV via het sollicitatieformulier. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marcel van Driel (Teamleider Technical Support) via 0184-496767.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Sollicitatieformulier

Deze vacature is verlopen