Deze vacature is verlopen

Junior Embedded Software Developer (m/v 32-40 uur per week)

Ben jij een Junior Embedded Software Developer die graag aan de slag wil bij een super innovatief en groeiend familiebedrijf? Wil jij écht werken aan innovatie, omringd door collega’s die dat ook doen en wil je aan de slag bij een bedrijf dat jou ook ruimte voor ontwikkeling biedt? Dan zoeken wij elkaar!

Wat ga je doen als Junior Embedded Software Developer?

Als Junior Embedded Software Developer ontwikkel je embedded software voor de aansturing van onze koffiemachines. Deze ontwikkel je multidisciplinair in nauwe samenwerking met je collega’s van de afdeling R&D en externe partijen. Je gaat aan de slag in ons team van Embedded en Web Developers, dat deel uitmaakt van onze hard groeiende afdeling R&D.

Verder ga je aan de slag met o.a. de volgende taken:

 • Je bedenkt, ontwikkelt, beoordeelt en test nieuwe concepten en zorgt voor doorontwikkeling van software;
 • Je denkt mee over, inventariseert en analyseert potentiële verbeteringen en vertaalt deze naar een technisch verbetervoorstel;
 • Je rapporteert de voortgang van de softwareontwikkeling en procesverbeteringen;
 • Je communiceert en werkt samen met Current Products, Product Management, Technical Support en Operations ter ontwikkeling van onze producten.

Do you have what it takes to be our Junior Embedded Software Developer?

Onze nieuwe Junior Embedded Software Developer is een echte doener. Daarnaast ben je graag op de hoogte van lopende processen en streef je naar verbetering van bestaande software. Communicatie binnen het team, met andere afdelingen, op verschillende niveaus en met externen is voor jou geen enkel probleem!

Wat zijn de echte CV musthaves voor onze nieuwe Junior Embedded Software Developer?

 • Je hebt een afgeronde HBO of WO opleiding in de richting van IT/Software/Elektrotechniek;
 • Je hebt enkele jaren werkervaring in een soortgelijke functie of bent net klaar met je studie;
 • Je hebt kennis van C++;
 • Het is een pre als je kennis hebt van:
  • Linux
  • Unittesting, TDD, CI
  • Elektronica
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Wat kun je van ons verwachten?

Heerlijke koffie@work, een ongedwongen sfeer die past bij een familiebedrijf en fijne collega’s. Jij bent er voor ons en wij zijn er voor jou. We groeien hard en dat biedt kansen. Je geeft zelf richting aan jouw eigen ontwikkeling en wij bieden je de mogelijkheden. Naast een marktconform bespreekbaar salaris bieden we je goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een passend opleidingsbudget en 40 vakantiedagen. De standplaats van de vacature is Sliedrecht.

Over de Jong DUKE

De Jong DUKE te Sliedrecht is een innovatief familiebedrijf. Al sinds 1957 is het bedrijf succesvol in het ontwerpen, ontwikkelen, produceren en verkopen van koffie-espressomachines voor de OCS- & vendingmarkt. Met vestigingen in Nederland en de Verenigde Staten en klanten in diverse werelddelen heeft de Jong DUKE een reputatie opgebouwd als loyale, betrouwbare fabrikant van hoogwaardige designproducten met een goede performance. De organisatie kenmerkt zich door kwaliteit, innovatie, gedrevenheid en servicegerichtheid en heeft mede hierdoor een FD Gazellen Award 2016 en 2017 ontvangen.

Ga jij als Junior Embedded Software Developer bijdragen aan verdere innovaties binnen de Jong DUKE?

Reageer dan met jouw met motivatie en CV via het sollicitatieformulier. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Willemijn Geijzendorffer (Operations Manager R&D) via 0184-496767.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Sollicitatieformulier

Deze vacature is verlopen