Deze vacature is verlopen

Inpakmedewerker (m/v, 32-40 uur per week)

Pak jij binnenkort de door ons geproduceerde koffieautomaten in? Ben jij een aanpakker en werk je zorgvuldig? Dan zoeken wij jou!

Wat ga je doen als Inpakmedewerker?

In deze functie ben je werkzaam aan het eind van de productielijn. Je pakt de geproduceerde koffieautomaten in en palletiseert deze. Wanneer het nodig is, spring je bij in ons team Magazijn. Je maakt deel uit van de logistieke afdeling die onder leiding staat van een teamleider.

Taken en verantwoordelijkheden

  • Inpakken van de geproduceerde koffieautomaten;
  • Palletiseren van de ingepakte koffieautomaten op klantorder;
  • Klaarzetten van gereed gemelde klantorders voor verzending/verlading;
  • Indien nodig meedraaien in het magazijn.

Over de Jong DUKE

De Jong DUKE te Sliedrecht is een innovatief familiebedrijf. Al sinds 1957 is het bedrijf succesvol in het ontwerpen, ontwikkelen, produceren en verkopen van koffie-espressomachines voor de OCS- & vendingmarkt. Met vestigingen in Nederland en de Verenigde Staten en klanten in diverse werelddelen heeft de Jong DUKE een reputatie opgebouwd als loyale, betrouwbare fabrikant van hoogwaardige designproducten met een goede performance. De organisatie kenmerkt zich door kwaliteit, innovatie, gedrevenheid en servicegerichtheid en heeft mede hierdoor een FD Gazellen Award 2016, 2017 en 2018 ontvangen.

Ben jij onze nieuwe Inpakmedewerker?

Je bent enthousiast, flexibel, accuraat, collegiaal, fysiek sterk, serieus en weet van aanpakken. Daarbij kun je zowel zelfstandig als goed in teamverband werken.

Wat zijn de CV Musthaves voor onze nieuwe Inpakmedewerker?

  • Je hebt een afgeronde MBO opleiding, bij voorkeur in een technische of logistieke richting;
  • Je hebt enkele jaren relevante werkervaring in een productieomgeving;
  • Je hebt ervaring met interne transportmiddelen;
  • Je beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse taal.

Wat kun je van ons verwachten?

Heerlijke koffie@work, een ongedwongen sfeer die past bij een familiebedrijf en fijne collega’s. Jij bent er voor ons en wij zijn er voor jou. We groeien hard en dat biedt kansen. Je geeft zelf richting aan jouw eigen ontwikkeling en wij bieden je de mogelijkheden. Naast een marktconform bespreekbaar salaris bieden we je goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een passend opleidingsbudget en 40 vakantiedagen. De standplaats van de vacature is Sliedrecht.

Ga jij als Inpakmedewerker bijdragen aan de verdere groei van de Jong DUKE?

Reageer dan met jouw motivatie en CV via het sollicitatieformulier. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Arion Bosch (Hoofd Productie Table Top en Logistiek) via 0184-496767. We streven ernaar je binnen een week een terugkoppeling te geven naar aanleiding van je CV.

  Van sollicitaties worden wij blij, van acquisitie niet.

Sollicitatieformulier

Deze vacature is verlopen