Deze vacature is verlopen

Inkoper (m/v, 40 uur per week)

Ga jij de producten en diensten inkopen, zodat onze organisatie optimaal kan functioneren en onze koffiemachines geproduceerd en doorontwikkeld kunnen worden? Wil jij in een klein, hecht team werken in een groeiend familiebedrijf? Dan zoeken wij jou!

Wat ga je doen als Inkoper?

Als Inkoper zorg je voor de inkoop van de benodigde producten en diensten om de Jong DUKE optimaal te laten functioneren. Daarbij streef je naar optimale prijs- en kwaliteitsvoorwaarden. Je werkt in een klein en hecht team met grote verantwoordelijkheid, zelfstandigheid en krijgt ruimte voor eigen inbreng. Je rapporteert aan onze Manager Inkoop.

In deze functie ben je (mede)verantwoordelijk voor de volgende werkzaamheden:

 • Je verkent de leveranciersmarkt en selecteert en beoordeelt leveranciers met het team
 • Je vraagt offertes aan en beoordeelt deze
 • Je koopt producten en diensten in en regelt de inkoop van A tot Z, mede op basis van projectinkoop
 • Je wikkelt boeteclausules en schadeclaims af
 • Je zorgt voor de administratieve afhandeling van het inkoopproces
 • Je doet voorstellen ter optimalisatie van het inkoopproces
 • Je ondersteunt de afdeling R&D op inkoopgebied
 • Je ondersteunt en adviseert de afdeling Inkoop van onze vestiging in de VS
 • Je zorgt met het team voor local en second sources, zodat we nooit misgrijpen!

Ben jij onze nieuwe Inkoper?

Servicegericht, dat ben jij! Je bent in staat zelfstandig maar ook in teamverband te werken. Je deinst niet terug voor harde deadlines. Je bent proactief, denk in oplossingen en je hebt een flinke dosis technische kennis en inzicht waarmee je de organisatie kan ondersteunen. Door jouw nauwkeurigheid en gestructureerde werkwijze ben je altijd precies op de hoogte van de status van benodigde leveringen.

CV Musthaves

 • Afgeronde HBO opleiding is een must, een afgeronde NEVI opleiding is een pre;
 • Ervaring in een vergelijkbare functie (bij voorkeur in de technische branche);
 • Ervaring binnen een internationale organisatie;
 • Goede kennis van en ervaring met MS Office en een ERP pakket;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk.

Wat kun je van ons verwachten?

Heerlijke koffie@work, een ongedwongen sfeer die past bij een familiebedrijf en fijne collega’s. Jij bent er voor ons en wij zijn er voor jou. We groeien hard en dat biedt kansen. Je geeft zelf richting aan jouw eigen ontwikkeling en wij bieden je de mogelijkheden. Naast een marktconform bespreekbaar salaris bieden we je goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een passend opleidingsbudget en 40 vakantiedagen. De standplaats van de vacature is Sliedrecht.

Over de Jong DUKE

De Jong DUKE te Sliedrecht is een innovatief familiebedrijf. Al sinds 1957 is het bedrijf succesvol in het ontwerpen, ontwikkelen, produceren en verkopen van koffie-espressomachines voor de OCS- & vendingmarkt. Met vestigingen in Nederland en de Verenigde Staten en klanten in diverse werelddelen heeft de Jong DUKE een reputatie opgebouwd als loyale, betrouwbare fabrikant van hoogwaardige designproducten met een goede performance. De organisatie kenmerkt zich door kwaliteit, innovatie, gedrevenheid en servicegerichtheid en heeft mede hierdoor een FD Gazellen Award 2016, 2017 en 2018 ontvangen.

Ga jij als Inkoper bijdragen aan de verdere groei van de organisatie?

Reageer dan met jouw met motivatie en CV via het sollicitatieformulier. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Martijn Fikkers (Operations Manager) via 0184-496767. We streven ernaar je binnen een week een terugkoppeling te geven naar aanleiding van je CV.

Van sollicitaties worden wij blij, van acquisitie niet.

Sollicitatieformulier

Deze vacature is verlopen