Electrical engineer (32-40 uur per week)

Wat ga je doen in deze functie?

Je gaat onderzoek doen naar mogelijke elektronica oplossingen voor het product dat we ontwikkelen en produceren: koffie-espressomachines. Je bent onderdeel van het research team binnen R&D. Hierbinnen heb je een belangrijke rol, je gaat de elektronica gerelateerde vraagstukken die binnen het team liggen onderzoeken en draagt de gevonden oplossingen aan. Daarnaast zorg je dat de oplossing ook maakbaar is door te communiceren met onze partner op elektronica ontwikkeling en het software development team. De focus voor deze functie ligt bij kennis en toepassing van sensoren.

Het is jouw uitdaging te weten wat de nieuwste technologieën zijn, deze te begrijpen en te koppelen aan de vraagstukken die we hebben. Jij bent de specialist en daarom leunt de organisatie op jouw inbreng op dit gebied. Je krijgt veel ruimte om te komen tot creatieve oplossingen en we waarderen het als je ‘out-of-the-box’ denkt.

In deze functie ben je betrokken bij het medebepalen van de werking van onze nieuwe producten. Je gaat werken in een multidisciplinair team vol enthousiaste technisch specialisten. Een van onze R&D teamleiders wordt je leidinggevende. 

Ben jij de persoon waar wij naar op zoek zijn?

Je bent creatief, nieuwsgierig, wilt altijd weten hoe iets werkt en wat de echte vraag is. Met overtuiging en enthousiasme ben je in staat de oplossingen aan te dragen en heb je argumenten waarom juist dit de beste oplossing is paraat. Wanneer de door jou geboden oplossing niet gekozen wordt, ga je verder aan de slag om met een nog betere oplossing te komen.

Sluit jouw kennis en ervaring aan op onze wensen?

 • Een afgeronde HBO/WO opleiding mechatronics, advanced technology, electrial engineering of vergelijkbaar;
 • Technische interesse voor sensoren. Kennis is mooi meegenomen, tijd om kennis op te doen is er ook;
 • Ervaring op het gebied van onderzoek of ontwikkelen van nieuwe features;
 • Ervaring met embedded devices is een pre;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Wat kun je van ons verwachten?

Kenmerkend voor de Jong DUKE zijn prettige collega’s en een ongedwongen sfeer die past bij een familiebedrijf. We zijn gevestigd in een gloednieuw pand waar we over alle faciliteiten beschikken voor een fijne werkplek. Verder bieden we je:

 • Een goed salaris, pensioenregeling en reiskostenvergoeding;
 • 40 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband;
 • Flexibele werktijden en de mogelijkheid deels thuis te werken;
 • Vers fruit op het werk;
 • Een ruim opleidingsbudget;
 • Een persoonlijk budget om te besteden aan gezondheid en vitaliteit;
 • Onbeperkt koffie uit onze eigen koffie-espressoautomaten;
 • Met regelmaat een traktatie, attentie, borrel of gezellig uitje!

Over de Jong DUKE

De Jong DUKE te Sliedrecht is een innovatief familiebedrijf. Al sinds 1957 is het bedrijf succesvol in het ontwerpen, ontwikkelen, produceren en verkopen van koffie-espressomachines voor de OCS- & vendingmarkt. Met vestigingen in Nederland en de Verenigde Staten en klanten in diverse werelddelen heeft de Jong DUKE een reputatie opgebouwd als loyale, betrouwbare fabrikant van hoogwaardige designproducten met een goede performance. De organisatie kenmerkt zich door kwaliteit, innovatie, gedrevenheid en servicegerichtheid.

Kom jij ons team versterken?

Reageer dan met jouw motivatie en CV via het sollicitatieformulier. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Luuk Meijerink (Teamleider R&D) via 0184-209767.

Tags: Engineer elektrotechniek, elektrotechnisch engineer, research, ontwikkeling, ontwikkelen, onderzoek, pre development

Sollicitatieformulier

Please check the recaptcha