Deze vacature is verlopen

Electrical mechanical engineer (32-40 uur per week)

Wat ga je doen in deze functie?

Als Electrical Mechenical Engineer word je lid van ons research team binnen de afdeling Research & Development (R&D). Je gaat werken in een multidisciplinair, getalenteerd team en werkt nauw samen met ingenieurs en ontwikkelaars om innovatieve technologieën te integreren met behulp van sensoren en netwerktechnologieën. Een van hun R&D teamleiders wordt je leidinggevende. Hier krijg je de mogelijkheid om elektronica-gerelateerde vraagstukken te onderzoeken en innovatieve oplossingen aan te dragen. Daarnaast speel je een cruciale rol bij het beheren van PCB-projecten en fungeer je als sparringpartner voor leveranciers en het software development team. Je hebt hierin ervaring met inhoudelijke begeleiding van externe ontwikkeling op het gebied van PCB ontwikkeling.

Verder draag je bij aan het integreren van connectiviteits opties en IoT-functionaliteiten in de koffie-espressomachines. De Jong Duke streeft ernaar om volledige connectiviteit met het internet te realiseren voor de machines in de EU en de VS. Hun doelstelling is om een naadloze verbinding tot stand te brengen door middel van een 4G-modem. Bovendien zorg je ervoor dat de producten voldoen aan relevante certificeringen, regelgeving en normen.

Het is jouw uitdaging te weten wat de nieuwste technologieën zijn, deze te begrijpen en te koppelen aan de vraagstukken die we hebben. Jij bent de specialist en daarom leunt de organisatie op jouw inbreng op dit gebied. Je krijgt veel ruimte om te komen tot creatieve oplossingen en we waarderen het als je ‘out-of-the-box’ denkt.

Ben jij de persoon waar wij naar op zoek zijn?

Je bent creatief, nieuwsgierig, wilt altijd weten hoe iets werkt en wat de echte vraag is. Met overtuiging en enthousiasme ben je in staat de oplossingen aan te dragen en heb je argumenten waarom juist dit de beste oplossing is paraat. Wanneer de door jou geboden oplossing niet gekozen wordt, ga je verder aan de slag om met een nog betere oplossing te komen.

Sluit jouw kennis en ervaring aan op onze wensen?

 • Een afgeronde HBO/WO opleiding mechatronics, advanced technology, electrial engineering of vergelijkbaar;
 • Technische interesse voor sensoren. Kennis is mooi meegenomen, tijd om kennis op te doen is er ook;
 • Ervaring op het gebied van onderzoek of ontwikkelen van nieuwe features;
 • Ervaring met embedded devices is een pre;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Wat kun je van ons verwachten?

Kenmerkend voor de Jong DUKE zijn prettige collega’s en een ongedwongen sfeer die past bij een familiebedrijf. We zijn gevestigd in een gloednieuw pand waar we over alle faciliteiten beschikken voor een fijne werkplek. Verder bieden we je:

 • Een goed salaris, pensioenregeling en reiskostenvergoeding;
 • 40 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband;
 • Flexibele werktijden en de mogelijkheid deels thuis te werken;
 • Vers fruit op het werk;
 • Een ruim opleidingsbudget;
 • Een persoonlijk budget om te besteden aan gezondheid en vitaliteit;
 • De mogelijkheid een fiets te leasen via het werk;
 • Onbeperkt koffie uit onze eigen koffie-espressoautomaten;
 • Met regelmaat een traktatie, attentie, borrel of gezellig uitje!

Over de Jong DUKE

De Jong DUKE te Sliedrecht is een innovatief familiebedrijf. Al sinds 1957 is het bedrijf succesvol in het ontwerpen, ontwikkelen, produceren en verkopen van koffie-espressomachines voor de OCS- & vendingmarkt. Met vestigingen in Nederland en de Verenigde Staten en klanten in diverse werelddelen heeft de Jong DUKE een reputatie opgebouwd als loyale, betrouwbare fabrikant van hoogwaardige designproducten met een goede performance. De organisatie kenmerkt zich door kwaliteit, innovatie, gedrevenheid en servicegerichtheid.

Kom jij ons team versterken?

Reageer dan met jouw motivatie en CV via het sollicitatieformulier. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Arthur van Beek (R&D manager) via 0184-209767.

Tags: Engineer elektrotechniek, elektrotechnisch engineer, research, ontwikkeling, ontwikkelen, onderzoek, pre development

Sollicitatieformulier

Please check the recaptcha
Deze vacature is verlopen