Deze vacature is verlopen

Stuklijstbeheerder (m/v, fulltime)

Ben jij degene die de data vanuit Inkoop, Verkoop, Productie en Magazijn aan elkaar weet te linken? Zorg jij ervoor dat de Productie van onze Koffiemachines continu door kan gaan? Omdat onze huidige Stuklijstbeheerder graag zijn opvolger wil inwerken voor hij met pensioen gaat, zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen als Stuklijstbeheerder?

Je borgt de stuklijsten zo dat de benodigde artikelen aanwezig zijn om volgens planning en de juiste specificaties te kunnen produceren en tijdig uit te kunnen leveren aan de klant. Je maakt productrecepturen (stuklijst) aan in een geautomatiseerd (ERP) systeem. Je onderhoudt de stuklijsten aan de hand van wijzigen in de toegepaste onderdelen of de montage daarvan.

Do you have what it takes to be our Stuklijstbeheerder?

Je bent analytisch vaardig, gewend om zeer gestructureerd te werken en hebt geen moeite met schakelen tussen diverse stakeholders. Je hebt aandacht voor details en bent een goede verzamelaar van benodigde informatie.

Wat zijn de echte CV musthaves voor onze nieuwe Stuklijstbeheerder?

  • Je hebt een afgeronde MBO4 of HBO opleiding in een technische richting (bijvoorbeeld: Werktuigbouwkunde/Technische Bedrijfskunde)
  • Je hebt een technische achtergrond
  • Ervaring met ERP
  • Uitstekende communicatieve skills
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

Wat kun je van ons verwachten?

Heerlijke koffie@work, een ongedwongen sfeer die past bij een familiebedrijf en fijne collega’s. Jij bent er voor ons en wij zijn er voor jou.

We groeien hard en dat biedt kansen. Je geeft zelf richting aan jouw eigen ontwikkeling en wij bieden je de mogelijkheden. Naast een marktconform bespreekbaar salaris bieden we je goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een passend opleidingsbudget en 40 vakantiedagen. De standplaats van de vacature is Sliedrecht.

Over de Jong DUKE

De Jong DUKE te Sliedrecht is een innovatief familiebedrijf. Al sinds 1957 is het bedrijf succesvol in het ontwerpen, ontwikkelen, produceren en verkopen van koffie-espressomachines voor de OCS- & vendingmarkt. Met vestigingen in Nederland en de Verenigde Staten en klanten in diverse werelddelen heeft de Jong DUKE een reputatie opgebouwd als loyale, betrouwbare fabrikant van hoogwaardige designproducten met een goede performance. De organisatie kenmerkt zich door kwaliteit, innovatie, gedrevenheid en servicegerichtheid en heeft mede hierdoor een FD Gazellen Award 2016 en 2017 ontvangen.

Ga jij als Stuklijstbeheerder bijdragen aan verdere innovaties binnen de Jong DUKE?

Reageer dan met jouw met motivatie en CV via het sollicitatieformulier. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Martijn Fikkers (Operations Manager) via 0184-496767.

We streven ernaar je binnen een week een terugkoppeling te geven naar aanleiding van je CV. Wanneer je wordt uitgenodigd kun je een eerste gesprek verwachten met Martijn Fikkers (Operations Manager) en Marleen Vroegindeweij (HR-Manager).

Van sollicitaties worden wij blij, van acquisitie niet.

Sollicitatieformulier

Deze vacature is verlopen