Deze vacature is verlopen

Assemblage Medewerker (m/v, 32-40 uur per week)

Ben jij degene die binnenkort meebouwt aan onze koffiemachines? Zorg jij er samen met je collega’s voor dat de bestelde machine volgens order wordt samengesteld? Wil je werken in een collegiaal team in een groeiend familiebedrijf in Sliedrecht en ben je technisch aangelegd? Dan zoeken wij elkaar! 

Dit ga je doen als Assemblage Medewerker

Binnen de productieafdeling worden koffie- en espresso automaten op basis van klantorder samengesteld. In deze functie ben je inzetbaar op verschillende posities in de productielijn. Aan de hand van een handleiding stel je onderdelen, voormontages en subassemblages samen tot het eindproduct waarna deze vervolgens wordt getest.

In deze functie draag je zorg voor het monteren en/of assembleren van de verschillende onderdelen tot een eindproduct met behulp van ter beschikking staande gereedschappen. Daarnaast het testen van producten conform geldende procedures en richtlijnen. Je zorgt er mede voor dat onze producten tijdig beschikbaar zijn voor verzending naar onze klanten. De werkzaamheden bestaan uit kleine en grote series producten, waar je samen met het team voor verantwoordelijk bent. Het team staat onder leiding van een teamleider.

Taken en verantwoordelijkheden

 • Controleren van de aangeleverde productonderdelen
 • Bestuderen van de werkinstructies en werkzaamheden uitvoeren volgens de werkinstructies
 • Samenstellen van halffabricaten en/of eindproducten
 • Inspecteren en testen van halffabricaten en/of eindproducten
 • Corrigeren van eventuele afwijkingen
 • Schoonmaken en ordelijk houden van de werkomgeving en productiemiddelen

Ben jij degene die wij zoeken?

Je bent enthousiast, flexibel, accuraat, collegiaal en serieus. Daarbij heb je een uitstekend gevoel voor techniek en kun je zowel zelfstandig als goed in teamverband werken. Ook heb je een goede beheersing van de Nederlandse taal. Het is een pre als je al ervaring hebt met het werken met werkinstructies.

Dit kun je van ons verwachten

Heerlijke koffie, een ongedwongen sfeer die past bij een familiebedrijf en fijne collega’s. Jij bent er voor ons en wij zijn er voor jou. We groeien hard en dat biedt kansen. Je geeft zelf richting aan je ontwikkeling en wij bieden je de mogelijkheden. Daarnaast bieden we je:

 • Een goed salaris;
 • Pensioenregeling en reiskostenvergoeding;
 • 40 vakantiedagen;
 • Een ruim opleidingsbudget;
 • Mogelijkheid om te crossfitten met je collega’s;
 • Dagelijks vers fruit;
 • Informele werksfeer;
 • Onbeperkt heerlijke koffie uit de door ons geproduceerde koffiemachines.

Over de Jong DUKE

De Jong DUKE te Sliedrecht is een innovatief familiebedrijf. Al sinds 1957 is het bedrijf succesvol in het ontwerpen, ontwikkelen, produceren en verkopen van koffie-espressomachines voor de OCS- & vendingmarkt. Met vestigingen in Nederland en de Verenigde Staten en klanten in diverse werelddelen heeft de Jong DUKE een reputatie opgebouwd als loyale, betrouwbare fabrikant van hoogwaardige designproducten met een goede performance. De organisatie kenmerkt zich door kwaliteit, innovatie, gedrevenheid en servicegerichtheid en heeft mede hierdoor een FD Gazellen Award 2016, 2017 en 2018 ontvangen.

Ga jij als Assemblage Medewerker bijdragen aan de verdere groei van de Jong DUKE?

Reageer dan met jouw motivatie en CV via het sollicitatieformulier. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Arion Bosch (Hoofd Productie Table Top en Logistiek) via 0184-496767. We streven ernaar je binnen een week een terugkoppeling te geven naar aanleiding van je CV.

Van sollicitaties worden wij blij, van acquisitie niet.

Sollicitatieformulier

Deze vacature is verlopen