Deze vacature is verlopen

Afstudeerstage - Gebruik van Blockchain

Dit ga je doen als afstudeerder

In het embedded development team ontwikkelen we software voor onze koffie-espressoautomaten. De software is opgebouwd uit een Linux OS waarop verschillende applicaties draaien, daarnaast hebben we een IoT oplossing, ConnectMe, waarop automaten door onze klanten aangesloten en beheerd kunnen worden. Een belangrijk aspect van ConnectMe is het inzichtelijk maken van het gebruik van de automaat en het op afstand beheren van de machine.

Je gaat onderzoeken of het mogelijk is om een blockchain op te zetten op onze automaten. We hebben een aantal mooie toepassingen bedacht en willen graag inzicht vergaren in hoeverre de technologie hierin kan ondersteunen zonder een negatief effect te hebben op energieverbruik of user experience.

Er is weinig tot geen ervaring of kennis van blockchain binnen het bedrijf.

Zoeken we jou?

Ben jij een student met een gevoel voor embedded systems en een interesse in blockchain toepassen, dan is deze opdracht voor jou interessant!

Sluit jouw kennis en ervaring aan op onze wensen?

  • Een opleiding in een relevante richting;
  • Ervaring uit hobby of werk naast je studie.

Wat kun je van ons verwachten?

Kenmerkend voor de Jong DUKE zijn prettige collega’s en een ongedwongen sfeer die past bij een familiebedrijf.

  • Een nette stagevergoeding;
  • Goede begeleiding;
  • Goede faciliteiten en voldoende budget voor het maken van prototypes en het doen van onderzoek.

Over de Jong DUKE

De Jong DUKE te Sliedrecht is een innovatief familiebedrijf. Al sinds 1957 is het bedrijf succesvol in het ontwerpen, ontwikkelen, produceren en verkopen van koffie-espressomachines voor de OCS- & vendingmarkt. Met vestigingen in Nederland en de Verenigde Staten en klanten in diverse werelddelen heeft de Jong DUKE een reputatie opgebouwd als loyale, betrouwbare fabrikant van hoogwaardige designproducten met een goede performance. De organisatie kenmerkt zich door kwaliteit, innovatie, gedrevenheid en servicegerichtheid.

Zoek jij een uitdagende opdracht met ruimte voor eigen initiatief?

Reageer dan met jouw motivatie en CV via het sollicitatieformulier. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Tom Reijnders (Teamlead R&D software) via 0184-209767.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Sollicitatieformulier

Please check the recaptcha
Deze vacature is verlopen