Deze vacature is verlopen

R&D Engineer Current Products (m/v, 32-40 uur per week)

Ben jij onze nieuwe R&D Engineer Current Products? Ben jij een Engineer die het fijn vindt veel contact te hebben met diverse collega’s en om technische problemen op te lossen aan bestaande producten? Is het jouw uitdaging iets tot op de bodem uit te zoeken en je expertise als Engineer in te zetten om een product aan de wensen van verschillende partijen te laten voldoen? Dan is de Jong DUKE op zoek naar jou!

Wat ga je doen als R&D Engineer Current Products?

Onze R&D afdeling groeit samen met onze organisatie hard. We zoeken een nieuwe collega die past in het Current Product Team binnen de afdeling R&D. Je bent verantwoordelijk voor het beoordelen, uitwerken en coördineren van technische vragen en wijzigingsverzoeken vanuit de diverse afdelingen. Hierbij moet je denken aan verbeteracties aan machines in het veld, wijzigingen t.b.v. betere assemblage in productie, vragen van leveranciers e.d.

In deze functie ligt de nadruk op de technische kennis en vaardigheden, minder op de vormgeving.

  • Je hebt regelmatig overleg met productie over verbetermogelijkheden
  • Je beoordeelt technische vragen op haalbaarheid
  • Je bedenkt oplossingen voor die vragen en werkt de oplossingen uit
  • Je construeert in 3D CAD en maakt technische tekeningen
  • Je coördineert het invoeren van nieuwe onderdelen in productie

Do you have what it takes to be our R&D Engineer Current Products?

Als R&D Engineer current products ben je proactief, assertief en accuraat. Je bent analytisch vaardig en goed in staat om door te vragen om zo te ontdekken wat een probleem heeft veroorzaakt. Je bent gedreven om technische uitdagingen aan te vliegen. Je bent zowel in staat om zelfstandig als in teamverband te werken en te organiseren. Je schakelt makkelijk tussen verschillende werkzaamheden en diverse mensen op verschillende niveaus binnen de organisatie.

Wat zijn de echte CV must haves voor onze nieuwe R&D Engineer Current Products?

  • Een technische achtergrond op HBO niveau, bij voorkeur werktuigbouwkunde.
  • Je hebt ervaring met CAD, bij voorkeur Creo.
  • Ervaring met Design for Assembly.
  • Kennis van diverse productie technieken.
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Wat kun je van ons verwachten?

Heerlijke koffie@work, een ongedwongen sfeer die past bij een familiebedrijf en fijne collega’s.

We groeien hard en dat biedt kansen. Je geeft zelf richting aan jouw eigen ontwikkeling en wij bieden je de mogelijkheden. Naast een marktconform salaris bieden we je goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een passend opleidingsbudget en 40 vakantiedagen.

Over de Jong DUKE

De Jong DUKE te Sliedrecht is een innovatief familiebedrijf. Al sinds 1957 is het bedrijf succesvol in het ontwerpen, ontwikkelen, produceren en verkopen van koffie-espressomachines voor de nationale en internationale OCS- & vendingmarkt. Met vestigingen in Nederland en de Verenigde Staten en klanten in diverse werelddelen heeft de Jong DUKE een reputatie opgebouwd als loyale, betrouwbare fabrikant van hoogwaardige designproducten met een goede performance. De organisatie kenmerkt zich door kwaliteit, innovatie, gedrevenheid en servicegerichtheid en heeft mede hierdoor een FD Gazellen Award in 2016 en 2017 ontvangen. MT.nl publiceerde zijn jaarlijkse top honderd van de Nederlandse maakindustrie, de Jong DUKE kwam dit jaar met stip binnen op positie 16.

Ga jij als R&D Engineer Current Products bijdragen aan verdere innovaties binnen de Jong DUKE?

Reageer dan met jouw met motivatie en CV via het sollicitatieformulier. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Willemijn Geijzendorffer (Operations Manager R&D) via  0184-496767.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Sollicitatieformulier

Deze vacature is verlopen