Deze vacature is verlopen

Project Assistent R&D (m/v) Flexibele werktijden (min. 30 uur per week)

Wil jij graag aan de slag als Project Assistent op de afdeling R&D? Heb jij binnenkort de agenda’s in beheer en notuleer jij alle besprekingen nauwkeurig? Ben jij een organisatorische topper die de afdeling R&D wil ondersteunen op het gebied van diverse vragen, correspondentie, rapportages en administratie? Dan is onze afdeling R&D op zoek naar jou

Wat ga je doen als Project Assistent R&D?

Je bent de spin in het web op de afdeling R&D. Je verbindt de afdeling R&D met de andere afdelingen binnen de organisatie. Het is jouw taak de Manager R&D en Operationeel Manager R&D te ontzorgen door de agenda’s te beheren, te notuleren, administratieve taken te vervullen en praktisch uiteenlopende zaken te organiseren. Daarnaast ben jij het aanspreekpunt voor de collega’s van de afdeling R&D voor diverse zaken.

Taken en verantwoordelijkheden

 • Je voert ondersteunende werkzaamheden uit op de afdeling R&D;
 • Maakt afspraken en beheert de agenda’s van de twee managers;
 • Organiseert en notuleert vergaderingen, bijeenkomsten en besprekingen;
 • Handelt zelfstandig telefoon- en e-mailverkeer af;
 • Maakt, kopieert, verzendt en archiveert correspondentie, notulen, notities, verslagen en rapportages;
 • Verwerkt wijzigingsvoorstellen;
 • Ondersteunt projectleiders bij administratieve taken en rapportages;
 • Vervult een ondersteunende rol voor de afdeling R&D door vragen te beantwoorden en administratieve ondersteuning te bieden.

Do you have what it takes to be our Project Assistent R&D?

Als Project Assistent R&D beschik je over uitstekende organisatorische vaardigheden, ben je communicatief sterk en ben je een betrokken en sociaal persoon. Daarnaast kun je discreet omgaan met vertrouwelijke informatie en ga je uiterst nauwkeurig te werk.  

Wat zijn de echte CV must haves voor onze Project Assistent R&D?

 • Een relevante afgeronde MBO 4 opleiding;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Enkele jaren ervaring in een gelijksoortige functie;
 • Uitgebreide kennis van Outlook, Word en Excel.

Wat kun je van ons verwachten?

Heerlijke koffie@work, een ongedwongen sfeer die past bij een familiebedrijf en fijne collega’s. Jij bent er voor ons en wij zijn er voor jou. We groeien hard en dat biedt kansen. Je geeft zelf richting aan jouw eigen ontwikkeling en wij bieden je de mogelijkheden. Naast een marktconform bespreekbaar salaris bieden we je goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een passend opleidingsbudget en 40 vakantiedagen.

De standplaats van de functie is Sliedrecht, we geven de voorkeur aan iemand die alle werkdagen aanwezig is. Doch mogen de werkuren bijvoorbeeld aangepast worden op schoolgaande kinderen, daarin zijn we flexibel.

Over de Jong DUKE

De Jong DUKE te Sliedrecht is een innovatief familiebedrijf. Al sinds 1957 is het bedrijf succesvol in het ontwerpen, ontwikkelen, produceren en verkopen van koffie-espressomachines voor de OCS- & vendingmarkt. Met vestigingen in Nederland en de Verenigde Staten en klanten in diverse werelddelen heeft de Jong DUKE een reputatie opgebouwd als loyale, betrouwbare fabrikant van hoogwaardige designproducten met een goede performance. De organisatie kenmerkt zich door kwaliteit, innovatie, gedrevenheid en servicegerichtheid en heeft mede hierdoor een FD Gazellen Award 2016 en 2017 ontvangen.

Ga jij binnenkort aan de slag binnen ons R&D team? Reageer dan met jouw met motivatie en CV via het sollicitatieformulier. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Willemijn Geijzendorffer (Operations Manager R&D) via 0184-496767.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Sollicitatieformulier

Deze vacature is verlopen