Deze vacature is verlopen

Assemblage Medewerkers (m/v, fulltime/parttime)

de Jong DUKE te Sliedrecht is een innovatief familiebedrijf. Al sinds 1957 is het bedrijf succesvol in het ontwerpen, ontwikkelen, produceren en verkopen van koffie-espressomachines voor de OCS- & vendingmarkt. Met vestigingen in Nederland en de Verenigde Staten en klanten in diverse werelddelen heeft de Jong DUKE een reputatie opgebouwd als loyale, betrouwbare fabrikant van hoogwaardige designproducten met een goede performance. De organisatie kenmerkt zich door kwaliteit, innovatie, gedrevenheid en servicegerichtheid.

Binnen de Jong DUKE is een vacature ontstaan voor meerdere fulltime of parttime:

Assemblage Medewerkers (m/v)

Binnen de productieafdeling worden koffie- en espresso automaten op basis van klantorder samengesteld. In deze functie ben je inzetbaar op verschillende posities in de productielijn. Aan de hand van een handleiding stel je onderdelen, voormontages en subassemblages samen tot het eindproduct waarna deze vervolgens wordt getest. Je hebt een uitstekend gevoel voor techniek, kan zowel zelfstandig als goed in teamverband werken.

In deze functie draag je zorg voor het monteren en/of assembleren van de verschillende onderdelen tot een eindproduct met behulp van ter beschikking staande gereedschappen. Daarnaast het testen van producten conform geldende procedures en richtlijnen. Je zorgt er mede voor dat onze producten tijdig beschikbaar zijn voor verzending naar onze klanten. De werkzaamheden bestaan uit kleine en grote series producten, waar je samen met het team voor verantwoordelijk bent. Het team staat onder leiding van een Teamleider.

Taken en verantwoordelijkheden

  • Controleren van de aangeleverde productonderdelen
  • Bestuderen van de werkinstructies en werkzaamheden uitvoeren volgens de werkinstructies
  • Samenstellen van halffabricaten en/of eindproducten
  • Inspecteren en testen van halffabricaten en/of eindproducten
  • Corrigeren van eventuele afwijkingen
  • Schoonmaken en ordelijk houden van de werkomgeving en productiemiddelen

Profiel

  • Enthousiast, flexibel, accuraat, collegiaal, zelfstandig en serieus
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal
  • Het is een pré als je kunt werken met werkinstructies en technisch inzicht hebt

Kenmerkend voor de Jong DUKE zijn de korte communicatielijnen en de prettige, informele werksfeer. Wij bieden je een veelzijdige functie in een organisatie waar betrokkenheid en visie gewaardeerd worden en wij geven je ruimte om je kennis en competenties verder te ontwikkelen. Werken binnen schooltijd is voor deze functie ook een mogelijkheid.

Ben je geïnteresseerd?

Reageer dan met jouw met motivatie en CV via het sollicitatieformulier. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de afdeling HR via 0184-496767.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Sollicitatieformulier

Deze vacature is verlopen