Deze vacature is verlopen

Stagiair Technische Bedrijfskunde (m/v)

Ben jij een derde- of vierdejaars student Technische Bedrijfskunde die een leerzame stage zoekt bij een snelgroeiend bedrijf?

Zie jij het als een uitdaging om onze efficiency te vergroten? Dan is de Jong DUKE op zoek naar jou!

Wat is jouw uitdaging tijdens de stage?

Gedurende de stage ga je onder begeleiding van onze Manufacturing Coördinator de ‘Work Break Down Structure’ en correlerende Tact Tijden van onze assemblage afdelingen in kaart brengen. Het maatwerk, de grote variatie en korte doorlooptijden die wij onze klanten bieden, biedt de nodige dagelijkse uitdagingen op het gebied van interne logistiek en procesoptimalisatie. Het doel is een plan op te stellen om onze flow te helpen balanceren en daarmee onze efficiency te vergroten.

Wat is jouw profiel?

  • Je bent een derde- of vierdejaars student aan de HBO opleiding Technische bedrijfskunde;
  • Je hebt een pragmatische instelling;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Wat kun je van ons verwachten?

Heerlijke koffie@work, een ongedwongen sfeer die past bij een familiebedrijf en fijne collega’s.

We groeien hard en dat biedt kansen voor je toekomst! Uiteraard bieden we je een passende stagevergoeding.

Over de Jong DUKE

De Jong DUKE te Sliedrecht is een innovatief familiebedrijf. Al sinds 1957 is het bedrijf succesvol in het ontwerpen, ontwikkelen, produceren en verkopen van koffie-espressomachines voor de OCS- & vendingmarkt. Met vestigingen in Nederland en de Verenigde Staten en klanten in diverse werelddelen heeft de Jong DUKE een reputatie opgebouwd als loyale, betrouwbare fabrikant van hoogwaardige designproducten met een goede performance. De organisatie kenmerkt zich door kwaliteit, innovatie, gedrevenheid en servicegerichtheid en heeft mede hierdoor een FD Gazellen Award 2016 ontvangen.

Kun jij niet wachten om aan de slag te gaan bij de Jong DUKE?

Reageer dan met jouw met motivatie en CV via het sollicitatieformulier. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Vincent Zurburg (Manufacturing Coördinator) via 0184-496767.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Sollicitatieformulier

Deze vacature is verlopen