Databeheerder (artikel en productreceptuurbeheer, m/v, fulltime)

Ben jij accuraat, communicatief vaardig en technisch onderlegd? Schep jij er genoegen in om de data en artikelen informatiestroom binnen onze organisatie van binnen naar buiten te kennen en te organiseren?

Dan is de Jong DUKE op zoek naar jou!

Wat ga je doen als Databeheerder?

We zoeken een nieuwe collega die onze huidige Databeheerder gaat vervangen. Je borgt de stuklijsten zo dat de benodigde artikelen aanwezig zijn om volgens planning en de juiste specificaties te kunnen produceren en tijdig uit te kunnen leveren aan de klant. Je maakt productrecepturen (stuklijst) aan in een geautomatiseerd systeem. Je onderhoudt de stuklijsten aan de hand van wijzigen in de toegepaste onderdelen of de montage daarvan.

Do you have what it takes to be our Databeheerder?

Je bent analytisch vaardig, gewend om zeer gestructureerd te werken en hebt geen moeite met schakelen tussen diverse stakeholders.

Wat zijn de echte CV must haves voor onze nieuwe Databeheerder?

  • Je hebt een afgeronde MBO4 of HBO opleiding
  • Je hebt een technische achtergrond
  • Ervaring met ERP
  • Uitstekende communicatieve skills
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

Wat kun je van ons verwachten?

Heerlijke koffie@work, een ongedwongen sfeer die past bij een familiebedrijf en fijne collega’s. Jij bent er voor ons en wij zijn er voor jou.

We groeien hard en dat biedt kansen. Je geeft zelf richting aan jouw eigen ontwikkeling en wij bieden je de mogelijkheden. Naast een marktconform bespreekbaar salaris bieden we je goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een passend opleidingsbudget en 40 vakantiedagen. De standplaats van de vacature is Sliedrecht.

Over de Jong DUKE

De Jong DUKE te Sliedrecht is een innovatief familiebedrijf. Al sinds 1957 is het bedrijf succesvol in het ontwerpen, ontwikkelen, produceren en verkopen van koffie-espressomachines voor de OCS- & vendingmarkt. Met vestigingen in Nederland en de Verenigde Staten en klanten in diverse werelddelen heeft de Jong DUKE een reputatie opgebouwd als loyale, betrouwbare fabrikant van hoogwaardige designproducten met een goede performance. De organisatie kenmerkt zich door kwaliteit, innovatie, gedrevenheid en servicegerichtheid en heeft mede hierdoor een FD Gazellen Award 2016 en 2017 ontvangen.

Ga jij als Databeheerder bijdragen aan verdere innovaties binnen de Jong DUKE?

Reageer dan met jouw met motivatie en CV via het sollicitatieformulier.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Martijn Fikkers (Operations Manager) via 0184-496767.

 

We streven ernaar je binnen een week een terugkoppeling te geven naar aanleiding van je CV. Wanneer je wordt uitgenodigd kun je een eerste gesprek verwachten met Martijn Fikkers (Operations Manager) en Marleen Vroegindeweij (HR-Manager).

 

Van sollicitaties worden wij blij, van acquisitie niet.

Sollicitatieformulier