Deze vacature is verlopen

Commercieel Medewerker Binnendienst (m/v, 32-40 uur per week)

Ben jij ons nieuwe visitekaartje? Ben je communicatief vaardig en dienstverlenend? Heeft onze klant het gevoel dat alles goed gaat komen wanneer hij jou heeft gesproken? Vraagt onze klant voortaan naar jou? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen als Commercieel Medewerker Binnendienst?

Als Commercieel Medewerker Binnendienst ondersteun je onze Sales Managers, welke voornamelijk op klantbezoek zijn, zodat zij zich effectief bezig kunnen houden met relatiebeheer. Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van diverse administratieve en organisatorische taken. Je vervult de rol van “spin in het web”. Je onderhoudt contacten met klanten over de hele wereld, onder andere in Duitsland, Midden-Europa, Scandinavië en het Verenigd Koninkrijk.

  • Je draagt zorg voor een goede administratieve en organisatorische ondersteuning
  • Je houdt het klantbestand up-to-date en verzorgt mailingen
  • Je onderhoudt klantcontact met betrekking tot offertes en contracten en bewaakt termijnen
  • Je beantwoordt productvragen, verstuurt productinformatie en stemt levertijden af

Ben jij onze nieuwe Commercieel Medewerker Binnendienst?

Een commercieel talent waar onze klanten met plezier aan terugdenken na het eerste contact dat ben jij ten voeten uit! Je staat stevig in je schoenen en bent bovenal positief ingesteld. Daadkrachtig, gestructureerd en accuraat zijn woorden die je op het lijf geschreven zijn. Het bijhouden van de administratie is voor jou en jouw organisatorische vaardigheden een fluitje van een cent. Diezelfde organisatorische vaardigheden gebruik je om onze klanten en je collega Sales Managers te ontzorgen. Dat maakt dat je perfect bij ons past.

Bovenal laat je je niet snel uit het veld slaan en heb je voor ieder probleem een passende oplossing met een gezonde dosis positiviteit!

CV Musthaves

  • Afgeronde MBO opleiding
  • Ervaring in een vergelijkbare functie (bij voorkeur in de technische branche)
  • Ervaring binnen een internationale organisatie
  • Goede kennis van en ervaring met MS Office en bij voorkeur een CRM pakket
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk
  • Beheersing van de Duitse taal is een pré

Wat kun je van ons verwachten?

Heerlijke koffie@work, een ongedwongen sfeer die past bij een familiebedrijf en fijne collega’s. Jij bent er voor ons en wij zijn er voor jou.

We groeien hard en dat biedt kansen. Je geeft zelf richting aan jouw eigen ontwikkeling en wij bieden je de mogelijkheden. Naast een marktconform bespreekbaar salaris bieden we je goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een passend opleidingsbudget en 40 vakantiedagen. De standplaats van de vacature is Sliedrecht.

Over de Jong DUKE

De Jong DUKE te Sliedrecht is een innovatief familiebedrijf. Al sinds 1957 is het bedrijf succesvol in het ontwerpen, ontwikkelen, produceren en verkopen van koffie-espressomachines voor de OCS- & vendingmarkt. Met vestigingen in Nederland en de Verenigde Staten en klanten in diverse werelddelen heeft de Jong DUKE een reputatie opgebouwd als loyale, betrouwbare fabrikant van hoogwaardige designproducten met een goede performance. De organisatie kenmerkt zich door kwaliteit, innovatie, gedrevenheid en servicegerichtheid en heeft mede hierdoor een FD Gazellen Award 2016 en 2017 ontvangen.

Ga jij als Commercieel Medewerker Binnendienst bijdragen aan de verder groei van de organisatie?

Reageer dan met jouw met motivatie en CV via het sollicitatieformulier.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marleen Akkermans (Sales Executive) via 0184-496767.

We streven ernaar je binnen een week een terugkoppeling te geven naar aanleiding van je CV.

Van sollicitaties worden wij blij, van acquisitie niet.

Sollicitatieformulier

Deze vacature is verlopen